”Skitunge” skrämmer livet ur frisör – men titta nu när pojken anar otäcka revanschen

En del människor tycker att det bästa som finns är att skrämma livet ur oss ynkryggar som kan skrika till för det allra minsta. Jag klarar exempelvis inte av att gå i spökhus eller så – och insekter är det absolut värsta jag vet. Usch!

Det här vet mina barn så klart om och flera gånger varje år ser de till att blåsa mig rejält med någon plastspindel eller liknande. Självklart kommer de inte undan straff, utan givetvis får man ge tillbaka på ett klyftigt och smakfullt sätt.

Frisören i det här klippet hade blivit lurad av en liten ”skitunge” – men kom då, tillsammans med föräldrarna, på den optimala revanschen.

Grabben i det här klippet heter Vito. Han la en stor plastkackerlacka på sin frisörs arbetsyta när han inte märkte det – och upptäckten fick sedan mannen att bli livrädd för någon sekund innan han märkte att det hela var på skoj. En klassisk blåsning, helt enkelt.

Frisören Jude Sannicandro kom då på en plan för att hämnas på ”skitungen”. Först frågade han pojkens mamma om tillåtelse, men efter att ha fått ett godkännande så var det dags att fullborda revanschen, som dessutom var rätt hård.

Tappar örat på marken

Det ska sägas att Vito i efterhand skrattat gott åt det hela – och det är ju som sagt på skoj.

Youtube

Men efter att Jude börjat klippa grabben så säger han plötsligt ”Sitt stilla nu, för den här är riktigt vass”.

Med hjälp av en stor mängd fejk-blod, massvis av servetter, ett låtsas-öra och skådespelartalang får han sedan Vito att först tro att han satt ett rejält jack i pojkens öra – för att sedan tappa ner ”örat” på marken.

Youtube

För en kort stund tror alltså pojken att hans vänstra öra är borta – och den enorma mängden fejk-blod gör honom inte direkt lugnare. Vito får inte total panik, men det är sannerligen nära. Det verklighetstrogna örat på marken liknar ju verkligen hans.

Youtube

Frisören och mamman, som pojken snart ropar till sig, bjuder på en riktig show innan de till slut avslöjar för grabben att det hela bara är en skämtsam revansch. Som alla sedan skrattar åt. Den här killen har inga problem med att bjuda på sig själv!

Youtube

På bara några dygn har klippet på det hela fått hundratusentals visningar. Både Jude och Vito, som båda gillar sådana här lite grövre blåsningar, verkar eniga om att det hela är superroligt!

Som man bäddar får man ligga – och det tar nog ett tag innan Vito står för nästan blåsning på den här frisören igen! Kolla in klippet själva!

Var inte blyg nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt, eller tagga en kompis som garanterat skulle ha gått på den här blåsningen!