Slyngel försöker råna oskyldig kvinna – men 22-åringens stenhårda hämnd får hela nätet att jubla

Om det är något jag blir riktigt irriterad på så är det människor som inte kan skilja på mitt och ditt.

Är man i en knivig sits ekonomiskt så får man faktiskt försöka hitta andra vägar ur knipan – att stjäla och göra inbrott tycker jag aldrig någonsin får anses okej.

Speciellt ficktjuvar tycker jag är riktigt läskiga. De ger sig på människor utan att man ens har vetskap om att något har skett – och plötsligt kan något värdefullt bara vara borta.

Något som däremot verkligen får mig på bra humör är när sådana personer åker fast – och får smaka på sin egen medicin!

 

Det här skedde nyligen i en liten stad i Brasilien – och händelsen har nu blivit en världsnyhet.

Det var en kaxig och tuff 18-årig slyngel som mitt på blanka dagen bestämde sig för att försöka råna Sabrina Leites. Det här var dock helt fel kvinna att ge sig på för 22-åringen är nämligen duktig på kampsporten jiu-jitsu.

Gråter på marken

När hon förstod vad som höll på att hända plockade Sabrina därför fram sina kunskaper i att försvara sig själv – och fick ner rånaren på marken.

Youtube

Hon satte in ett grep som var så gott som omöjligt för honom att ta sig loss från – och det hela slutade med att den kaxige mannen låg gråtandes på marken medan Sabrina hade full koll på läget.

Youtube

Samtidigt så bad hon förbipasserande att kontakta polisen, som anlände 20 minuter senare – och då kunde gripa rånaren.

– Om han hade varit beväpnad hade jag inte agerat, men nu visste jag hur jag skulle göra – och det gick snabbt. Så fort han sa ”Ge hit telefonen” så visste jag vad jag skulle göra, säger Sabrina enligt sajten 9gag.

En person i närheten valde att filma när den 22-åriga kvinnan hade övermannat rånaren. Det här klippet är ett lysande bevis på att man aldrig ska syssla med den här typen av dumheter!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/4sTzoo6NQbg” /]

Tycker du att mannen fick vad han förtjänade? Tryck då på DELA för att hylla den här modiga kvinnan!