Smygfilmat: Här råkar läraren spela upp hemgjord porr – inför hela klassen

Jag minns så väl från skoltiden att det bästa som fanns var när läraren satte på en film. Det gav en dels lite avkoppling från den vanliga undervisningen, dels bjöd det på en annan form av lärande. På fredagar fick vi dessutom alltid ta med oss godsaker att snaska på under visningen.

När läraren kopplade upp sin dator till TV:n eller projektorn var det alltid lite spännande. Man fick en kort, lätt inblick i hans eller hennes jobbliv – och där var man ju själv en pusselbit. Oftast var det dock inte så mycket att bli uppspelt över. Filmen fick bli den riktiga höjdpunkten.

För en klass i Kina blev det dock nyligen riktigt chockartat när deras lärare tryckte på play.

Den unika videosnutten kommer alltså från en kinesisk skola, enligt 9gag. Klassens lärare har kopplat upp sin dator till den enorma skärmen som alla kan se och ska den här dagen visa en film som en del av undervisningen.

Skärmen fylls av snusk

När allt är inkopplat och klart så trycker läraren på play, men då trilskas datorn och helt fel video går på. I stället för att bjuda eleverna på kunskap och lärande blir det i helt plötsligt amatörporr som dyler upp över hela skärmen.

Att läraren hade snusk på sin jobbdator avslöjas alltså på ett mindre smidigt och smickrande sätt.

LiveLeak

När videon går på och hela skärmen fylls med sex och snusk har läraren lämnat lokalen, men direkt när han hör skrik, skratt och jubel, så rusar han tillbaka in och inser då det fruktansvärt pinsamma.

Läraren kämpar sedan med att stänga ner videon och efter en stunds mixtrande vid datorn, så får han allt att återgå till det normala. Om det nu någonsin kommer att bli det igen efter det här.

Ger en bra bild

Det ska tilläggas att det här inte var en lektion i sexualkunskap!

Se nu det unika och givetvis censurerade klippet här nedan! Det ger faktiskt en ganska bra bild av vad som försiggår!

Hoppsan! Snacka om pinsamt! Jag fick mig dock ett rejält fniss åt det här, tryck nu på dela-knappen om du också velat sjunka under jorden om du var den här läraren!