Söta klippet: Hundvalpen sover djupt på soffan – då hör han ett välbekant ljud…

Vi vet alla hur det är att sova riktigt gott. Framför allt under årets mer ruggiga månader finns det inget bättre än att krypa in under ett varmt täcke och försvinna ut i drömmarnas värld.

Medan somliga är lättväckta är det vissa av oss som kan sova så pass djupt att man inte hade väckts om det så revs ett hus någon meter därifrån. Ens hjärna väljer att prioritera att få slumra vidare – och det är ju faktiskt inget som är skönare än att sova riktigt skönt.

Och att sova bra – det ser den bedårande valpen ut att göra i det här underbara klippet. Han har däckat på soffan och är gissningsvis inne i drömmarnas värld. Vovven märker i alla fall inte att en av ägarna ställer fram en matskål intill på soffan och börjar filma med sin mobil.

Från 0 till 100 – direkt

Men något ska dock väcka den här lille krabatens uppmärksamhet. Det går också att relatera till, för vad är mer efterlängtat än god mat när man är riktigt hungrig? Kanske ingenting…

Ni vet när man känner hur hela kroppen längtar efter att få sätta tänderna i något för att fylla på ens energidepåer?

Så verkar det helt klart vara för den här rackaren – för djup sömn förbyts på någon sekund i något helt annat.

Youtube

Kolla nu själv in reaktionen i klippet när hunden, mitt i sömnen, hör att maten börjar hällas upp i skålen. Det är utan tvekan ett välbekant ljud – och det är sällan man ser någon gå från 0 till 100 på det här sättet.

Snacka om att det går undan när den här sötnosen förstår vad som är på gång och det går verkligen inte att ta miste på entusiasmen! Det är gulligt, bedårande och roligt på en och samma gång!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/jekOlW0UHPk” /]

Var inte snål nu, DELA vidare om du också älskar söta och energiska hundvalpar!