Strandgästen smyger fram och stör majestätisk vildhäst – då tar kusen en stenhård hämnd

En man har blivit världskänd över bara några dygn – på grund av en för honom mindre trevlig anledning. Det var i samband med ett strandbesök på USA:s östkust som han, trots flera varningsskyltar, valde att kliva fram till en stor vildhäst.

Dessa är vanliga i området och beskrivs som ofarliga – så länge man låter dem vara.

Sommarfiraren, iklädd små badbyxor, kunde dock inte hejda sig och tog sig fram emot djuret för att ge det en klapp på baken – men då slog revanschen till. Med full kraft.

Det var till en strand på Assateague Island, som är känd för sitt rika djurliv, som mannen hade begett sig den här dagen. Han kunde dock aldrig ana hur det skulle sluta.

Ville ge hästen en klapp

I området rör det sig vildhästar som vanligtvis struntar i de många badgästerna – så länge man låter dem vara, skriver Unilad. Det går givetvis bra att observera de mäktiga, vackra djuren på avstånd – och det är precis vad man uppmanas till via flera varningsskyltar.

Det valde dock den här strandbesökaren, i klädd endast ett par ”speedos” att ignorera. Det var flera andra badgäster som i stället noterade när han tog sig fram emot den stora hästen som tagit sig till stranden.

Youtube

Trots varningarna om att låta hingsten vara, så var dåren fast besluten att ge den en klapp på ändan. Det skulle han dock få ångra – rejält. Det smärtsamma minnet lär sannolikt leva med honom en tid och det är nog få som hade trott honom om det hela inte hade fångats på film.

Så fort hästen märker vad mannen pysslar med, så svarar han med att lyfta sitt vänstra bakben – och avlossa en kraftfull spark. Den träffar inte var som helst – utan rakt i mannens oskyddade skrev. Aaaaajjjjj!

Youtube

Han faller omgående till marken – gissningsvis med både ånger och smärta och i sinnet.

Finns delade åsikter

Klippet har nu spridits världen över. Somliga väljer att fnissa, en del tycker synd om mannen medan många hävdar att han faktiskt får skylla sig själv. Varningarna hade ju, som sagt, varit många.

Kolla nu in den omtalade videosnutten här nedanför!

Tycker du också att mannen får skylla sig själv? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner kan få se det här klippet!