Superfräcka sketchen: Stefan & Krister skickar stenhård passning till alla giriga banker

Komikerduon Stefan & Krister har i decennier underhållit oss med sin underbara och träffsäkra humor. De balanserar ofta på gränsen till vad som är lite för fräckt eller magstarkt att skoja om, men deras skämt och uppträdanden går trots allt ofta hem i de svenska stugorna.

Det började för en himla massa år sedan med att de agerade trubadurer på mindre scener. Men snart började Stefan Gerhardsson och Krister Classon involvera humor i sina shower – och då var de snart en av Sveriges mest kända komikerpar.

Sedan dess har det blivit en lång rad av succéer. Allt från TV-serier som Full Frys till välbesökta föreställningar som Campa i klaveret eller En mor till salu. Buskis-humorn har verkligen visat sig gå hem hos svenskarna – och det här håller verkligen än i dag.

Det här klippet (nedan) är en genial passning till alla giriga banker. Att man är trött på deras rätt larviga avgifter – det tror jag faktiskt att de flesta av oss kan känna igen sig i.

Jag skrattar högt

Den klockrena sketchen är dock av det lite fräckare slaget och innehåller inte direkt ett språkbruk som passar den lite finkänsliga. Det används helt enkelt några lite förbjudna skällsord. Jag kan tänka mig att det stör vissa, medan andra nog inte har så svårt för det. Det hela är ju på skämt!

Jag ska vara ärlig och säga att jag skrattade högt åt det briljanta slutet, men det här klippet hade garanterat aldrig fått visas på TV i dag!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/1Lu4HZYIdew” /]

Dela nu vidare om du också skrattat åt Stefan & Krister!