Sven Melander blir påkörd av dum klantskalle – brutala revanschen har blivit en tidlös klassiker

Hela vår omvärld är upp och ner – men bara för det hjälper det inte att man deppar.

En rolig historia eller ett kul klipp kan ljusa upp de mörkaste av dagar – och därför tänkte jag nu bjuda er på min favorit med underbare Sven Melander.

Minns ni hur det gick när hans bil blev påkörd?

Ja, den här fantastiska sketchen är en riktig klassiker. Somliga av er har säkert sett den tidigare, men för andra kommer den vara ny.

Blir helt rasande

Sven Melander är ute och kör i stadsmiljö när han plötsligt blir påkörd av en främmande man bakifrån.

Den i dag 72-årige skåningen blir rasande och rusar ut för att konfrontera klantskallen. Det hela blir dock en oerhört märklig situation – och det landar i att Sven målar en cirkel på marken som främlingen inte får lämna.

Youtube

Sedan tar den folkkäre komikern och skådespelaren gruvlig revansch med en slägga – och här är det mycket frustration som kommer ut.

Youtube

Till slut ser dock Sven att mannen står och flinar när hans bil massakreras fullständigt.

Youtube

Anledningen?

– Jag har varit ute ur ringen tre gånger, svarar han och skrattar nöjt.

Ett riktigt humorgeni

Ni ska dock få se klippet nu på egen hand. Dessvärre är bild- och ljudkvaliteten inte den bästa, men jag tycker i alla fall att man förstår allt bra nog för att uppskatta den här klockrena sketchen!

Sven Melander är verkligen ett riktigt humorgeni! Sådant här görs inte längre!

Håller du med om att Sven Melander är helt underbar? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får skratta en stund åt den här klockrena sketchen! Alla behöver vi ett extra leende om dagarna under dessa omständigheter!