Sven Melanders ilskna passning – till experterna i coronakrisen: ”Vi är vilseförda”

Sven Melander är känd för mycket – bland annat som skådespelare och komiker.

På senare år har han dessutom gång på gång gett sig in i samhällsdebatten och tyckt till om olika ämnen. Inte sällan är han tydlig, rak och ärlig i sina åsikter – och det har lett till att han fått en stor följarskara på nätet.

Nu är Sven förbannad igen – gällande coronaviruset.

Då och då lägger Sven Melander, som väl ändå får anses vara en av våra mest folkkära skådespelare och komiker, ut klipp på Facebook i vilka han tycker till om något som har med samhället att göra.

Anser att det klagas för mycket

Nu ger sig 72-åringen in i debatten om coronaviruset. Han är förbannad över hur mycket det gnälls.

Bild: Facebook

”Det här coronaviruset för ju med sig massa märkliga saker. Framför allt så verkar det ta fram den absolut sämsta sidan hos många journalister och ledarskribenter. Det gnälls till förbannelse om detta. Insatserna är för stora, eller de är för små. De kom för tidigt eller de kom för sent.

Ska man egentligen sammanfatta det så är det så att allt det som görs i andra länder, oavsett vad det är, så verkar det vara rätt. Och allt det som görs i Sverige, även om det är precis samma saker som görs i andra länder, så är det fel.

Det verkar på något vis som att vi är vilseförda av en rad experter och politiker som anför en enda stor jävla självmordsmarsch. Och jag tror faktiskt inte att det är så”, säger Sven.

Du kan själv se klippet här nedanför!

Han har fått mängder av hyllande kommentarer från personer som tycker att 72-åringen är något på spåren angående coronadebatten.

Bild: Adam Ihse / TT

Många verkar gilla att den älskade skåningen trots allt gör det hela med en lite humoristisk touch – trots att det handlar om ett allvarligt ämne.

Vad tänker du om Sven Melander? Har han rätt eller fel? Dela nu vidare artikeln för att berätta vad du tycker!