Svenska tjejernas parodisång om stora penisar är helt klockren – sprids och hyllas över hela landet

.

Har storleken betydelse?

Det är ett ständigt återkommande samtalsämne – både hos kvinnor och män. Jag tänker inte ta någon direkt ställning i frågan, men det vanligaste svaret hos killar är nog att man hellre har en stor penis än en liten.

För några år sedan skapades en parodibetonad sång på det här ämnet i samband med TV-programmet Karatefylla – och den är faktiskt helt klockren!

Lätt att nynna med

I vad som nog får kallas en musikvideo så är det två olika kvinnor som sjunger om sina erfarenheter och tankar kring större lemmar. Dena ena ”har en dröm om storleken” (som också är låtens namn) medan den andra avslöjar att hennes pojkvän minsann har en riktig baddare i brallan.

Youtube

Det här kan eventuellt vara ett lite känsligt ämne för somliga, alla är ju inte så frispråkiga – men jag tror att sådana här initiativ kan avdramatisera lite. Man måste kunna skoja om det mesta – och jag ska dessutom erkänna att jag tycker den här sången är ganska bra.

Efter att ha sett klippet två, tre gånger så är det lätt att nynna vidare på melodin.

Youtube

När jag ser på killars händer, stora grova, åh jag tänder så! Vill ha en riktigt styv och hård”, lyder den första textraden – och sedan fortsätter det på samma spår.

Lagom är bäst

Videon har hyllats och spridits på nätet.

”Så jävla bra!”, skriver en användare.

”Lagom är bäst … hehe”, menar en annan.

Kolla nu själv in klippet här nedanför!

Jag tycker att detta var helt klockrent! Var inte så blyg nu, tryck på DELA om du håller med! Då kan du bjuda dina vänner på ett gott skratt!