Tanten får fråga om att ”dejta” som pensionär – klockrena svaret får hela studion att bryta ihop

Att träffa en ny partner på äldre dagar är inte det lättaste. Många har stadgat sig sedan länge, en del har krämpor som försvårar en relation och somliga är inte alls intresserade av att dejta igen.

En kvinna född på 30-talet, som var med i SVT:s Debatt och diskuterade just det här ämnet, gjorde stor succé – på grund av sin sköna och ärliga framtoning. Damen heter Ingela Larsson och så fort hon drar igång, så känner man att det är något härligt och uppfriskande på gång.

Krutgumman från Göteborg får snart hela studion att vika sig av skratt – i ett program som annars brukar vara ganska allvarligt och seriöst.

Det behövs inte heller mycket för att sätta igång pratkvarnen och superkvinnan Ingela. Hon får frågan ”Dejtar du ingen?” av programledaren Belinda Olsson – och då tar det fart direkt.

– Nej, det är inte så himla lätt ska jag säga. Det är lika bra att berätta för er tjejer – passa på, för karlarna dör undan. Karlar i min ålder, som inte är gifta eller som det inte är något fel på, de finns inte helt enkelt, så passa på medan de gör det, säger hon.

Bild: Facebook/SVT

Jämför män med begagnade bilar

Sedan drar Ingela en klockren jämförelse – på klassiskt göteborgsvis.

– Mamma sa till mig när jag var ung att en karl eller en spårvagn springer man inte efter, för det kommer snart en ny. Vad mamma inte sa var att med åren så var turtätheten längre på både karlar och spårvagnar.

Bild: Facebook/SVT

Krutgumman var dock inte klar än. Det fanns en genialisk passning till – som nog får en del skilda män att rynka på näsan.

– Jag ska varna er tjejer. Det finns vissa risker när man går in på begagnatmarknaden. Det är som att löpa en bil – lacken kan vara bra, men motorn… Skulle det dyka upp en trevlig karl nu som jag kunde ha nytta av glädje av, så skulle jag ha honom som en ren hobby, avslutar Ingela, till publikens applåder.

Kolla nu själv in det underbara klippet – som fått över 47 000 delningar på Facebook efter att det lades upp av Felicia Marianne Blomberg med texten ”Ingela är mitt spirit-animal”!

https://www.facebook.com/drottningfelicia/videos/10211525505198725

Vilken sanningssägare den här krutgumman är! Tycker du också att Ingela var helt underbar? Tryck då på DELA, så att även dina vänner kan få se det här!