Taxiresenär kastar ut glasflaska i naturen – då tvärnitar chauffören och ger idioten precis vad han förtjänar

Det finns massor att irritera sig på ute i trafiken. Jag vet inte hur många gånger jag suttit och svurit bakom ratten för att någon annan bilist inte respekterar lagar och regler, eller bara beter sig som ett pucko. Vissa kan man ju tro har hittat sitt körkort bland frukostflingorna.

Något annat som kan göra en förbannad är när folk skräpar ner i naturen, i stället för att leta upp en papperskorg. Det ser man ju också titt som tätt – hur bilister vevar ner rutan och sedan slänger ut glas, plast eller annat för att låta det ligga där vid vägkanten.

Sådana här människor känner jag faktiskt ingen som helst sympati för!

Jag är inte alltid någon ängel i trafiken. Visst har man kört för fort någon gång, men med åren har jag blivit betydligt mer noggrann med att bete mig väl mot mina medtrafikanter. Saker och ting kan gå fel på bara någon enstaka hundradel, så det gäller att vara försiktig och hänsynstagande bakom ratten.

Sprids över hela världen

Någon som hade problem med att sköta sig på ett bra sätt är den ryska taxiresenären i det här klippet (nedan). Det är visserligen inte han som kör, men mitt under resan så vevar han ner ena rutan och slänger ut en glasflaska som lägger sig vid vägkanten.

Sådant här gör mig irriterad att se. Det är så enkelt att bara vänta tills mannen är framme och då leta upp en papperskorg, men i stället väljer han att kasta ut flaskan i naturen. Jag är dock inte ensam om att bli frustrerad över det här, utan taxichauffören noterar det hela och tar då saken i egna händer.

Han stannar sin bil, kliver ut – och låter resenären smaka på sin egen medicin innan han sätter sig bakom ratten igen och kör vidare. Nu dock utan någon i baksätet.

Bilisten bakom filmar det hela – och klippet har nu fått spridning över hela världen!

Jag får ett stort leende på läpparna av den här videon och jublar inombords åt taxichaufförens klockrena initiativ! Sådant här civilkurage borde fler ha!

Tycker du också att den här mannen fick precis vad han förtjänade? Tryck då på dela-knappen för att hjälpa till och sprida det här klockrena klippet!