Tim missar viktigt detalj när han ska gå till jobbet – nu har roliga klippet setts av över 62 miljoner

Om det är någon tid på året då det gäller att vara extra försiktig, så är det under vintern. Det blir lätt halt och rätt var det är så sitter man där på rumpan och känner sig dum.

Vissa av oss använder broddar för att med säkerhet hålla oss på benen. Det kanske är för gammalmodigt för de yngre, men då får de inte heller min sympati när de halkar runt på de isiga trottoarerna.

Speciellt under vintern är det alltid skönt att veta att man inte blir sedd. Befinner man sig bland folk är det så klart extra pinsamt om man skulle råka ut för en halkrelaterad pinsamhet.

 

Jag tror det hänt oss alla att man tror att läget är helt säkert, men så plötsligt märker man hur en isfläck tagit full kontroll över vårt öde – och då är det bara att hoppas på att ens balans är god nog. Speciellt när det kommit snö så kan det dölja sig blankis under det vita täcket.

Bara den här vintern har jag själv halkat runt en hel del, men efter att jag skaffade broddar har det hela varit betydligt mer stabilt. Skönt att slippa vara den som trillar runt på gatan och får fnissande blickar från främlingar.

Skrattat flera gånger

Någon som dock blev tagen på bar gärning när isen tog full kontroll var Tim Besecker. Hans fru Kelly såg på husets övervakningskamera hur hennes make kämpade med att ta sig ner för deras uppfart – och hon valde sedan att lägga upp det roliga klippet på Facebook.

Youtube

Det här var för drygt ett år sedan – och klippet har nu setts av över 62 miljoner människor världen över.

Tim noterar inte den viktiga detaljen att hela uppfarten är täckt av is när han traskar ut för att bege sig mot en ny dag på jobbet, men det var dock något som han snart skulle bli varse. Ju fler gånger jag kollar in den här videosnutten, desto roligare blir det!

Fnissade du till av detta klippet? Tryck då på dela-knappen för att bjuda dina vänner på ett gott skratt i dag!