Tjejen drar ett skämt för tama fågeln, underbara reaktionen liknar inget du tidigare sett

Tjejen drar ett skämt för tama fågeln, underbara reaktionen liknar inget du tidigare sett

Att många sjukdomar kan smitta vet vi ju alla, men tack och lov är nog det mest smittsamma i världen ett riktigt gott skratt. Bara av att höra någon annan ha roligt kan verkligen få en på bra humör, eller rädda ens dag.

Att skratta är något av det härligaste som finns och det är dessutom bra för oss. Det finns exempelvis forskning som tyder på att människor som ofta är glada och skrattar mycket lever längre än surpuppor.

På tal om smittsamma skratt så kom jag tidigare i dag över ett av de absolut bästa klippen jag sett på mycket länge. Det är en man och en kvinna som är på ett zoo i USA. Där har de massvis av vackra fåglar – och djurparken är känd för att ta oerhört väl hand om alla arter som bor hos dem.

Besökare kan dessutom få träffa fåglarna då många är tama. Både killen och tjejen får varsin kookaburra på sin arm. Då drar han ett skämt för fågeln som dock bara fungerar på engelska, så det blir lite fel att översätta. Ni får se om ni förstår vitsen i klippet, men just det är inte själva poängen här.

Lyckliga sötnosar

Men fågelns reaktion när han hör skämtet?! Wow! Vad som händer kan ni själva se, men när man i videon sedan klipper över till tjejen som har dragit samma skämt för den kookaburra hon har på sin arm så blir reaktionen precis densamma. Fantastiskt!

Det här är något av det roligaste jag sett från djurvärlden! Snacka om lyckliga sötnosar till fåglar!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/UiMxZIVJjb0″ /]

Snåla inte nu, DELA om du inte kunde hålla dig från att le!