Tjejernas illusion på scenen gör succé – får hela publiken att jubla

Tjejernas illusion på scenen gör succé – får hela publiken att jubla

Alla blir vi glada av uppträdanden och när andra människor lägger ner energi och tid på att underhålla på bästa sett.

Genom åren har man fått se allt från sånguppträdanden till imponerande trolleri – så länge det utförs med klass kan det mesta riva ner applåder.

Många ser på kyrkan som en lite stel och trist plats, men den i staden Silverdale är lite mer avslappnad. Varje år anordnar man en så kallad talangjakt i vilken lokala förmågor för chansen att uppträda inför publik.

Och varför inte? Alla tycker vi ju om en bra show. Det finns en anledning till att program som Talang och Idol är omåttlig populära. Allt från sång till konstiga påhitt kan verkligen trollbinda när det utförs på rätt sätt. Då är det lätt att bli på riktigt bra humör!

Jag blir mest fascinerad när någon, eller några, kommit på något nytt – något eget. Då krävs liksom mer än att man ”bara” ska öva in något. Ska man bygga något från grunden krävs även en stor portion kreativitet och envishet.

Trots att många försöker uppfinna egna, häftiga framträdanden så är det förhållandevis få som får genomslag och verkligen lyckas sätta huvudet på spiken när det gäller att imponera och få folk att fastna.

I det här klippet (nedan), som har över 2,7 miljoner visningar på Youtube, kommer 7 tjejer in på scenen framför kyrkans församling. De är klädda i svart-vitt och man kan direkt ana att något speciellt är på gång.

När musiken väl startar så drar en sprakande show igång – och jag har nog faktiskt aldrig sett något liknande. De bjuder på både det ena och det andra, men det kanske mest spektakulära är att en optisk illusion är inbyggd i uppträdandet tack vare deras speciella klädsel.

Det märks verkligen att de lagt ner energi på att öva inför det här speciella numret – och slutligen river de ner jubel, applåder och skratt. Mycket välförtjänt, så klart!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/_jRiV7pJO1E” /]

Snacka om dundersuccé – och det bör väl också nämnas att de vann talangjakten det här året. Kanske inte så oväntat, för det här är verkligen något alldeles extra!

Annat var det när en annan skulle tolka Johnny Cash på skolavslutningen i sjuan, men det kan vi ta en annan gång. Det jag menar är att jag har sådan otrolig respekt för personer som verkligen vågar testa något nytt inför en stor publik. Det klarar liksom inte vem som helst!

Visst var det häftigt? Dela nu vidare om du håller med!