Tom lurar tjuvarna rakt i fällan – nu har klippet setts av över 14 miljoner

Om det är något som alltid irriterar mig så är det människor som inte kan skilja på ditt och mitt.

Ska det verkligen vara så svårt att låta bli att stjäla andra personers egendom? Jag kan förstå att vissa måste slita och ta genomvägar i livet på grund av jobbiga levnadsförhållanden, men jag tror inte stöld eller snatteri är utvägen som fungerar i längden.

Nej, tjuvar förtjänar ofta det straff som de får – men lite för sällan åker de ju dit.

En av de som verkar hålla med mig och som tröttnat på bovar är Tom Mabe. Han har gjort sig känd på nätet då han är en mästare för att sätta dit människor som inte beter sig på ett sjysst eller korrekt sätt – och hans klipp får ofta miljontals visningar och massvis av uppskattning.

Tjuven får total panik

Den här gången så gillrar han fällor för mobiltjuvar. Tom och hans kumpaner filmar när de i diverse utstyrslar och på olika platser gör det möjligt för bovar att knycka åt sig en mobiltelefon. I den har de dock installerat en funktion som gör att de med en liten apparat kan skicka elchocker till mobilen.

Youtube

Den som då håller i telefonen får kraftiga stötar. Inte på en hälsofarlig eller skadlig nivå, men så att det känns – ordentligt. Det skulle visa sig skapa underhållande scener och de luriga tjuvarna blir givetvis tagna på bar gärning.

I synnerhet en man blir till och med frågad om han sett en telefon samtidigt som han har den i fickan, men efter ett nekande svar trycker Tom och hans kompisar igång funktionen – och mannen tvingas kasta ut telefonen i panik.

Helt klockrent!

De här tjuvarna stal garanterat aldrig en mobiltelefon igen! Det är givetvis underbart, många av oss vet nog hur irriterande och jobbigt det kan vara att bli av med en viktig ägodel!

Kolla nu själv in det briljanta klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/tMa-lwxXWjY” /]

Visst är det njutbart att se när tjuvarna blir tagna på bar gärning? Tryck på dela-knappen om du håller med, så kanske vi kan få stopp på sådana här dumheter!