Tonåring ligger och solar på stranden – men håll nu koll till höger: ”Fick nästan en hjärtattack!”

Tonåring ligger och solar på stranden – men håll nu koll till höger: ”Fick nästan en hjärtattack!”

Något av det roligaste jag visste som liten var att busa med mina syskon. Det kunde man givetvis göra på en himla massa vis, men vi utsatte alltid varandra för massa hyss.

Favoriten som jag brukade köra var att lägga en plastorm i min lillebrors säng – och stackaren blev alltid lika vettskrämd.

Givetvis är det lite taskigt, men i slutändan brukar man kunna skratta gott tillsammans. Det är aldrig något illa menat, utan snarare ska det ge upphov till en kraftfull reaktion och ett efterföljande garv. Det värsta är att jag fortfarande som vuxen tycker sådant är jätteroligt!

Att gilla sådant här är jag dock inte ensam om. Långt ifrån. När det handlar om att skrämma andra på skoj gäller det ofta att använda sådant som många är rädda för – typ småkryp, ormar och spindlar. Det brukar alltid fungera!

Hysteriska reaktioner

Det här bevisas dessutom oerhört väl i det här klockrena klippet (nedan) som Youtube-kanalen Break har satt ihop.

Det är då en man som går runt på en strand med ett fiskespö. Längst fram har han placerat en enorm spindel. Givetvis är den i plast, men när den sedan placeras framför ansiktet på folk som är reaktionerna många gånger helt hysteriska.

Youtube

Jag kan verkligen förstå dem. Något av det sista man förväntar sig när man tar det lugnt på stranden är väl att en enorm spindel ska dyka upp framför ögonen på en. Att det blir en smärre chock är inte så konstigt.

Över 1,2 miljoner visningar

En av kvinnorna som blir skrämda i slutet av klippet skrattar åt det hela, men tillägger: ”Jag fick nästan en hjärtattack!

Det ska sägas att alla som är med i klippet fått godkänna sin medverkan i efterhand, så alla är med på att det nu sprids som en löpeld på nätet. Videosnutten har gjort enorm succé – troligen på grund av de härliga reaktionerna!

I skrivande stund har över 1,2 miljoner människor skrattat åt hysset – och många delar vidare till sina vänner som är livrädda för just spindlar!

Kolla nu in det hela här nedanför! Dela sedan vidare till någon du känner som hade blivit vettskrämd av det här!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/JXOM6tgXXsU” /]

Dela nu vidare detta till någon du känner som antingen är barnsligt förtjust i sådant här, eller som är livrädd för stora spindlar! Jag lovar att det är värt det!