Toplessmodell blir kroppsmålad och går ”naken” genom köpcentrum

Tänk dig att du går precis som vanligt på gatan och ser någon gå förbi i ett par tajta byxor och en topp. Du skulle antagligen inte tänka en extra gång på det. Men det kanske är dags att börja göra det.

De senaste åren har det nämligen blivit lite av en trend att kroppsmåla modeller och låta dem gå igenom offentliga miljöer – för att se om det blir några reaktioner.

Det finns flera exempel från bland annat New York och London.

Den senaste i raden är modellen Maria Luciotti som blev målad av Jen the body painter och tog en promenad genom ett köpcentrum.

Konstnären Jen the bodypainter använder kroppen som sin duk. Hon driver ett framgångsrikt Instagramkonto där hon visar upp sina kroppsmålningar.

I höstas skrev hon ett blogginlägg om sitt senaste projekt – att kroppsmåla kläder på en modell och låta henne gå genom ett köpcentrum för att se om någon märkte. Inlägget fick nästan 100 000 delningar på bara några dagar. Så det var i alla fall någon som märkte!

Jen skriver själv:

”Det är jag som är Jen the body painter och jag är en professionell kroppsmålare. Min dotter och jag målade den här modellen i nästan 3 timmar för att skapa en snygg höstoutfit.

Förutom en tangatrosa, en hatt och en scarf så är hon i stort sett naken! Vi tog en promenad genom ett köpcentrum för att se hur folk skulle reagera. Det blev ganska intressant!”

Här under finns några bilder från projektet och längst ner en video. Det blir ju rätt intressant när modellen går genom köpcentret – inte minst när hon ber ett butiksbiträde att ta en bystmått…

Kan du se vem som är kroppsmålad?

kroppsmåladmodell
Youtube

Först lade de ett grundlager för tröjan

Kroppsmålad modell
Youtube

Detaljer är viktiga, som revor i ”byxorna”

Kroppsmålad modell
Yotube

Mor och dotter jobbade tillsammans i tre timmar 

Kroppsmålad modell
Youtube

Det gäller att vara noga om man ska ut på stan kroppsmålad

Kroppsmålad modell
Youtube

Nära slutresultatet, kan du se att det inte är riktiga kläder?

Kroppsmålad modell
Youtube

Ute på en promenad i det lokala köpcentrumet

Kroppsmålad modell
Youtube

Här är klippet som redan har fått över en miljon visningar.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=eBZbTNrbBHs” /]

Skulle du upptäcka om någon var kroppsmålad på stan? Jag skulle nog inte göra det, jag tänker för mycket på annat – men det kanske skulle vara kul att se om någon annan märke att man bara målat på kläderna?

Dela gärna den här artikeln till någon vän som skulle kunna våga att testa det här!