Turisten vinkar till gigantisk brunbjörn – se nu oväntade svaret som får miljoner att skratta

Att en stor brunbjörn på en flera 100 kilo har en hel del personlighet – det kunde man ju räkna ut, men den här lurvige nallen är något utöver det vanliga.

Han bor i det enorma naturreservatet Olympic Game Farm i den amerikanska delstaten Washington.

Varför just han har kommit hit förtäljer inte riktigt historien. Kanske har han räddats från ett zoo någonstans i världen? Kanske beror det på att han inte kan skickas ut i det vilda igen?

Men björnen får nog ändå leva så fritt som det bara går, men då och då kommer det besökare för att titta på hur djuren i reservatet har det.

 

Den här dagen var det en kvinna och hennes man som kom på besök – och när hon fick syn på den stora brunbjörnen valde hon att vinka. Nallens svar? Alldeles underbart!

På naturreservatet kan folk få göra besök för att lära sig mer om de vilda djuren. Ofta får man se varelser som man kanske inte annars har fått se i sin vanliga hemmiljö.

Sett det flera gånger

Den här kvinnan sitter i sin bil och vinkar glatt till björnen. Hon kunde dock aldrig vänta sig hur han skulle reagera. Riktigt mysigt att detta fångades på film – och hela 19 miljoner människor har kollat in videosnutten!

Klippet är kort, så var med direkt. Jag har själv dock spelat det flera, flera gånger!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/O6Xo21L0ybE” /]

Snåla inte nu, DELA vidare om du fick dig ett skratt av den här härliga björnen!