TV-gäst berättar om känslosamt livsöde – reporterns reaktion är det sjukaste vi någonsin sett

Att skratta är något av det bästa som finns, men ibland får man helt enkelt inte släppa lös den där bubblande känslan i kroppen. Antingen för att det inte lämpar sig där och då, eller för att det kan anses elakt och lite förbjudet.

I dagens samhälle blir ju folk sura för det mesta, så man får verkligen passa sig!

Ett belgiskt klipp har under senaste åren skapat starka reaktioner – och inlett många diskussioner – kring vad man får ha roligt åt och inte. Nu ska det poängteras att det här enligt flera sajter, bland annat Quora, är ett iscensatt klipp och därför inte så taskigt som det först verkar!

 

Jag tillhör de som anser att man får skratta åt det mesta. I dagens samhälle tycker jag allt är lite väl tillrättalagt. Man får varken säga bu eller bä och lättkränktheten är många gånger total.

Börjar sakta gå utför

Nu finns det givetvis gränser som inte bör passeras, men jag tror att ni förstår vad jag menar. Så länge man håller sig ifrån att vara direkt elak, så måste skämt och skoj få existera.

I det här klippet, som åter igen alltså är en sketch, så är det en reporter/programledare i TV som ska prata med sina gäster om operationer som gått fel. Folk är med av lite olika anledningar som de ska få berätta om, men när turen kommer till den första mannen – drygt 1 minut in i klippet – så börjar det gå utför.

Youtube

Programledaren får allt svårare att hålla sig på grund av mannens pipiga röst – och det blir bara värre och värre. Till slut släpper han på det helt och låter allt som legat innanför bara komma ut. Det blir ett skrattanfall av sällan skådat slag.

Ingen hånas på riktigt

Att förstå vad de säger är givetvis svårt, men det finns i alla fall engelska undertexter. Minspelet och ljud räcker dock långt vad gäller att sätta sig in i sammanhanget.

Det är riktigt svårt att själv hålla tillbaka garvet när man kollar – men eftersom det är en sketch så är det ju faktiskt ingen som hånas på riktigt. Därför menar jag det är helt okej att tycka att det här är så roligt som programledaren uppenbarligen anser!

Kolla nu själv in det omtalade klippet!

Erkänn nu att även du drog på smilbanden! Tryck i så fall på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!