Tvillingarna kan inte sluta skratta åt varandra – men håll nu ett öga på bebisen i blått

Det bästa sättet för att skapa god stämning och att bygga band med människor är ofta att bjuda andra på ett gott skratt.

Jag älskar att ha roligt tillsammans med min man och när vi har det lite kärvt i förhållandet, så är ofta skratt den bästa lösningen!

Det finns ju situationer när det bara inte går att hålla tillbaka skrattet. Ni vet när det riktigt bubblar inom en – och det bara måste få komma ut.

För min del händer det oftast sena kvällar när man är lite trött, men det härliga är ändå att möjligheten till skratt alltid finns – så länge man omger sig med roliga människor.

Det absolut bästa som finns är ju när man befinner sig tillsammans med personer som man tycker om och då hamnar i en sådan där situation då det bara inte går att sluta skratta. Det blir som att man triggar varandra – och bebisarna i den här videon (nedan) vet nog exakt vad jag menar.

Ligger dubbelvikt av skratt

Det är två stycken 11 månader gamla tvillingar som bara inte kan hålla sig för skratt när de sitter på golvet och tittar på varandra. De har redan, eftersom de är nära syskon, en speciell relation – men den här skrattstunden förde dem sannolikt ännu närmare varandra.

Youtube

Båda brister ut i skratt så fort de slänger ett öga på den andra. När de väl börjar garva, så går det inte heller att sluta – och de bara triggar varandra mer och mer.

Det hela bara fortsätter tills varenda människa i rummet ligger dubbelvikt av skratt.

Håll ett extra öga på bebisen till vänster – jag kan inte heller hålla mig för skratt!

Fick du dig också ett gott skratt av de här sötnosarna? Dela i så fall vidare det här till dina vänner på Facebook!