Underbara klippet: Damens klockrena dans får nu tusentals på nätet att jubla högt

Något av det bästa jag vet är människor som bevisar att gränser är till för att bräckas. Det kan handla om allt från att strunta i att man nått en viss ålder till att skita i vad andra tycker om ens kropp – man ska fortfarande göra vad man vill så länge det är möjligt!

Jag förstår om somliga människor inte alltid vågar ta den plats som de förtjänar, men så fort man möts av något oväntat som får smilbanden att dra åt varsitt håll – då fylls i alla fall hela min kropp av välmående.

Det gäller ju att njuta av livet och att ta vara på de roliga tillfällen som ges!

Så är det verkligen för kvinnan i det här underbara klippet (nedan)! Det är en mormor som har några extra kilo runt magen, precis som så många andra – men den här krutdamen verkar onekligen strunta i vad andra tycker och tänker.

Hon gör det hon vill – och njuter till fullo av livet! Helt rätt, om du frågar mig!

En härlig koreografi

Damen i klippet heter Joelle och fullkomligt älskar succélåten Despacito. I den här videosnutten bjuder hon på en underbar dans framför kameran – och låter inget sätta stopp!

Youtube

Kvinnan har skapat en livsglad och härlig koreografi som passar väl till låten och har efter inspelningen valt att dela sin uppvisning med nätet. I skrivande stund har videosnutten setts av över 110 000 tittare.

Jag är tveksam till om jag hade vågat göra något liknande – och då är den här damen några år äldre än mig. Att våga vara precis den man är och att ta den plats i rampljuset som man förtjänar tycker jag dock alltid ska applåderas.

Youtube

Klippet tar ny fart

I synnerhet när det handlar om en så positiv sak som en sådan här underbar dans som verkligen får en annan att dra på smilbanden. Jag fullkomligt älskar det här!

Under klippets början håller sig Joelle till en ganska liknande koreografi, men plötsligt vänder hon sig med ryggen mot kameran. När snurren sedan blir komplett och hon åter har ansiktet mot inspelningen – då tar det verkligen fart på riktigt!

Helt underbart! Kolla nu in klippet själv!

Helt underbart! Tryck nu på dela-knappen här nedanför för att bjuda dina vänner på ett extra leende i dag!