Underbara klippet: Frun väcks av märkligt ljud mitt i natten – förklaringen är helt klockren

Om det är något som är säkert, så är det att alla drömmer när vi sover.

Många gånger minns man dock inte exakt vad de handlat om, men emellanåt kan man komma ihåg hela upplevelser och till och med kunna återge dem detaljrikt.

Det är ganska fascinerande hur vår hjärna kan forma och sätta samman de där berättelserna när vi sover. Jag gissar att det är ett sätt för den att rensa undan – men så länge det inte handlar om riktiga mardrömmar, så brukar det kunna vara ganska underhållande.

I alla fall i efterhand.

Det tyckte nog även frun som ligger bakom det här klockrena videoklippet (nedan) – även om det inte var just hon som drömde. Makens omedvetna skrattsalva, mitt i sömnen, är dock något av det roligaste vi beskådat på länge.

Drömmer härliga drömmar

För det var mitt i natten som kvinnan vaknade av ett märkligt ljud. Hon vände sig mot sin man som låg intill i sängen – och märkte då att han var djupt inne i drömmarnas värld. För att föreviga det hela plockade hon fram sin telefon och filmade vad som försiggick i sängen.

Bild: Youtube

Den här natten verkade mannen drömma synnerligen härliga drömmar, för rätt som det är brister han ut i rena rama gapskrattet. Sedan återgår mannen till ett mer neutralt och sovande läge, men åter igen kommer snart ett rejält garv.

Om det är något vi kan lova, så är det att det här inte handlar om någon mardröm!

Bild: Youtube

Efter att klippet lades ut på nätet fick det omgående stor uppmärksamhet. Det har sedan dess varit med i det populära programmet America’s Funniest Home Videos – och setts av miljontals människor.

Kolla nu själv in den underbara videosnutten!

Det sägs ju att härliga skratt är något av det mest smittsamma som finns – och jag kan bara skriva under på det påståendet efter att ha legat dubbelvikt av garv under den här klockrena filmsnutten.

Den sovande mannen får en verkligen på strålande humör! Tänk om man hade kunnat ha sådana här drömmar varje natt!

Helt underbart! Snåla inte nu, tryck på dela-knappen, så att även dina vänner kan få sig ett gott skratt i dag! Det kommer garanterat att uppskattas!