Underbara klippet: Han ska lära sin lilla dotter att säga ”pappa” – då charmar hon hela nätet

Jag tror att de flesta av oss kan vara överens om att något av det mest smittsamma som finns är härliga skratt. Tur är väl det, för det finns ju inget mer underbart än när det liksom bubblar av glädje i hela ens kropp!

Bara av att höra andra ha roligt så kan man bli på riktigt bra humör – och när någon brister ut i gapskratt i ens närhet är det svårt att inte dras med i det hela.

Jag minns otaliga gånger när man med vänner haft riktigt roligt tillsammans – och det som får skrattsalvan att leva vidare är det faktum att de runt en inte kan hålla garvet tillbaka. Det blir som en ”ond cirkel” – även om den i själva verket ju är jättegod!

Ett otroligt, tillika fantastiskt, bevis på hur smittsamt skratt kan vara är det här klippet (nedan) som setts av över 600 000 människor. Direkt när jag såg det kände jag att jag måste få dela det med er. Jag satt själv och skrattade åt det flera gånger här bakom datorskärmen!

Det är en pappa som bär sin dotter Nowah på ryggen. Hon har precis lärt sig att säga ”mamma” och nu tycker farsan det är dags att flickan även ska lära sig ordet ”pappa”.

Youtube

Men det ska visa sig vara lite svårare. Det finns dock en anledning till det. Han uttalar ”pappa” på ett nästan lite tyskt vis, vilket den lilla tjejen finner otroligt kul. Hennes underbara skratt smittar verkligen – och flera gånger bryter även pappan ihop av hennes söta skratt!

Ett underbart skratt

I all sin enkelhet är klippet helt fantastiskt! Det verkar också som att dottern lär sig något, även om ordet ”pappa” kanske inte kommer ut helt perfekt. Mer som ”babba”, men det är i alla fall en början. Om inte annat en helt bedårande sådan!

Snåla inte nu, sprid lite glädje och tryck på dela-knappen nedan, så att fler får ta del av detta underbara klippet!