Underbara klippet: Husse börjar pipa med bulldoggens leksak – hundens kontring är guld!

Det är få känslomässiga band som kan bli så starka som de mellan hundar och dess ägare. Det är ju faktiskt inte heller så konstigt – vovvar är helt underbara djur som har lätt för att charma oss människor.

Genom åren har vi fått se otaliga bevis på att hundar dessutom kan ikläda sig rollen som komiker. Eller de kan i alla fall få oss att skratta hejdlöst – många gånger utan att de själva vet om att de varit söta och roliga.

Deras små egenheter och påfund kan dock få en att häpna – men det finns givetvis en anledning till att de kallas för ”människans bästa vän”.

Ett av de senaste klippen som charmat nätet är på en bulldogg som leker med sin husse. Deras otroliga vänskap bekräftas bland annat av att ägaren har en bild av sin vän tatuerad över hjärtat.

Nu ligger husse i sängen med en pipande leksak. Det är den här vovvens favorit – och han kommer tydligen direkt så fort han hör den tjuta. Det här vet ägaren givetvis om – och när han nu börjar klämma på den så är bulldoggen blixtsnabbt framme.

pawsomeanimals.me

Men på ett lite oväntat ställe…

Kolla in klippet själva. Hundens lösning på att komma åt leksaken får husse att vrida sig av skratt – och det hela upprepar sig flera gånger. Att vovven inte väljer en annan väg är nog ett tydligt exempel på att de här två inte har något emot att gosa tillsammans!

Jag fick mig ett riktigt gott skratt av det här klippet – dels för att man charmar av den ivriga hunden, dels på grund av husses smittsamma skratt!

[arve url=”https://rumble.com/embed/u761k.v20tkp/” /]

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du också gillade detta underbara klippet!