Underbara klippet: Lille Williams härliga skratt – som charmar hela nätet

Något av det bästa som finns är att skratta – det tror jag att de flesta av oss kan vara överens om. Ni vet när det liksom bubblar i hela kroppen och man känner att det bara måste få komma ut.

Bara av att höra någon brista ut i skratt kan få mig på riktigt bra humör. Glädje kan verkligen sprida sig genom luften och när någon har väldigt roligt i ens närhet, så är det närmast omöjligt att inte dras med.

Jag minns otaliga gånger när man skrattat högt tillsammans med goda vänner och det enkla faktum att det inte går att sluta är vad som får skrattsalvan att leva vidare. Det blir som en ”ond cirkel” – även om den i själva är både god och härlig!

Det kanske mest smittsamma som finns är underbara skratt – och ett klockrent bevis på det är det här klippet (nedan) på svenske William som setts av över 26 miljoner människor. Den roliga videosnutten är från 2006 och har blivit en riktig klassiker på nätet.

”Är väldigt glad av sig”

Det hela började med att mikrovågsugnen plingade till hemma i köket i Nyköping hos Kjell-Åke Andersson och hans familj. Det fick lille William, så då var ungefär ett halvår gammal, att skratta.

Youtube

Pappa testade då att härma pling-ljudet – och då brast det fullständigt för den lille pojken.

– William är väldigt glad av sig och de flesta tycker faktiskt att han är ovanligt glad. Det är sällan han är gnällig eller så, berättade Kjell-Åke för Aftonbladet när klippet slog igenom.

– Vi la bara ut filmen för att mormor och morfar, som bor långt ifrån, skulle kunna titta, men vi har fått väldigt mycket respons. Det är jättekul. Folk har spelat in skrattet och använder det som ringsignal, sa han.

Kjell-Åkes klipp är något av det charmigaste och mest skrattframkallande som jag någonsin sett. Se nu den underbara videon här nedan! Du kommer garanterat ha svårt att hålla dig för skratt!

Jag tycker att detta klippet var helt underbart! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida skrattet vidare till dina vänner! Det kommer helt garanterat att uppskattas!