Underbara klippet: När ”tyfonen Fittov” fick Jenny och Steffo att skratta så tårarna rann

Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist är ett av Sveriges mest populära och folkkära programledarpar. I massvis av år har vi sett dem tillsammans leda TV4:s Nyhetsmorgon med bravur – och det råder ingen tvekan om att de trivs tillsammans.

Det är många gånger som både Jenny och Steffo bjudit oss på skratt när vi suttit där med en kopp kaffe och myst framför TV:n. Deras genuina, glada och avslappnade sätt får en som tittare verkligen att trivas.

Det är dessutom många gånger som den underbara duon brustit ut i skratt tillsammans. Det är lätt att förstå när man tar sig igenom långa sändningar som startar tidigt på morgonen – då hade ju vem som helst kunnat tappa fattningen ibland.

Tyfonen Fittov

Vanligtvis är Jenny och Steffo oerhört proffsiga, men jag tycker bara det är härligt när man får se en mänsklig sida. Minns ni kanske när de tillsammans med meteorologen Madeleine Westin brast ut i skratt på ett så pass intensivt sätt så att tårarna rann?

Bild: Youtube/TV4

Det är Jenny som vill ta upp en vädernyhet och därför säger att de ska prata om ”tyfonen Fittov”. Det hela följs av tystnad, men sedan börjar man ana vart det hela är på väg. Jag tror ni alla förstår vad de tänker på – givetvis ovädrets lite speciella namn.

Det har ju viss likhet med ett fult ord för det kvinnliga könsorganet.

Bild: Youtube/TV4

Försöker att hålla inne skrattet

Lite barnsligt att skratta åt något sådant, kan tyckas – men jag tycker bara det är härligt. Man kan inte vara trist och allvarlig hela tiden. De tre personerna i TV4-studion kämpar verkligen med att hålla inne skrattet, men det går verkligen inte.

Bild: Youtube/TV4

I slutet, när de går till reklam, får Steffo torka bort flera tårar från ansiktet – och Jenny intill kan inte sluta skratta. Helt underbart – det här klippet är ett enda stort lyckopiller!

I videon nedan kan du se den härliga stunden – och som en bonus kommenterar dessutom duon det hela. ”Vi var ganska överens om att vi omedelbart skulle få sparken”, säger bland annat Steffo.

Tycker du också om Jenny och Steffo tillsammans i TV-rutan? Tryck då på dela-knappen för att hylla den här underbara duon!