Underbart: 3 sköterskor ställer sig med varsin rullator – men håll nu ett öga på patienten i blått

Om det är något som tyder på inre styrka och livskraft, så är det när människor tar en negativ situation eller händelse – och vänder det till något positivt.

Det kan man givetvis göra på flera sätt, men om man fortsätter att vara den man är så brukar det gå bra – oavsett vilka hinder livet sätter upp för en.

Det är fantastiske John Woloski ett levande bevis på!

Vid blott 55 års ålder drabbades han av en stroke. Det vände upp och ner på det liv som han fullkomligt älskade. Händelsen ledde till att den tidigare rektorn och välgörenhetsentusiasten var tvungen att flytta in på ett rehabiliteringshem.

Inspirerats av 14-åring

John fick kämpa hårt för att kunna komma tillbaka stark och redo inför framtiden – bland annat tillsammans med sköterskor på Heinz Rehab Hospital.

Bildkälla: Youtube

John har i flera intervjuer berättat att han inspirerades av en 14-årig musikstudent som hette Lizzie. Hon har cerebral pares, men brukade köra runt honom i rullstolen – och John menar att han jämfört med henne har tämligen små utmaningar att ta sig an.

För att kunna sprida lite glädje på hemmet samarbetade den strokedrabbade patienten i hemlighet med personalen – och satte samman en show som så här i efterhand inte kan beskrivas som något annat än spektakulär och helt klockren.

Det underbara klippet här setts miljontals gånger på nätet! Vilken uppvisning!

Vilken underbar show! Man ska aldrig ge upp här i livet, utan snarare försöka göra det bästa av alla situationer. John är därför en riktig inspirationskälla! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner kan få se det här!