Underbart: Blyg brudnäbb vågar inte gå in själv i kyrkan – men se nu överraskningen när hon vänder sig om

När det är dags för bröllop så vill man att allt ska vara perfekt!

Inte sällan bjuds det dock på små överraskningar och även om man gärna är i full kontroll över vad som sker, så kan det vara spännande att något lite udda händer under dagen.

I alla fall små charmiga eller kul inslag kan betyda att det hela blir extra minnesvärt!

Så blev det troligen för paret som gifter sig i det här underbara klippet (nedan) som setts av över 370 000 tittare. Alla är på plats i kyrkan och det har blivit dags för en liten blomsterflicka, eller brudnäbb, att gå längs altargången för att sprida rosenblad.

Tar över hennes uppdrag

Den lilla tjejen är dock nervös och lite blyg, vilket syns tydligt i videosnutten då hon avbryter sin inmarsch flera gånger. En kvinna, gissningsvis flickans mamma, försöker dock heja på genom att styra dottern i rätt riktning igen.

Youtube

Det går dock inte riktigt och medan kyrkan bevittnar det lilla charmtrollets kamp mot att våga gå in, så väljer en av marskalkarna att ta tag i situationen. Plötsligt, när flickan vänder sig om, så möts hon av det som vi gissar är hennes pappa.

Den här gången har tjejen inget annat val än att gå med ut i altargången – och medan hennes fokus nu helt verkar vara på att ta sig framåt, så får marskalken ta över en del av hennes viktiga uppdrag!

Youtube

Kyrkan brister ut i ett enda stort skratt – och det här blev gissningsvis ett av många fina minnen från den här dagen.

Helt underbart! Jag kan inte sluta le när jag kollar in det här söta klippet!

Vilket litet charmtroll! Jag blev helt varm i hjärtat av det här härliga klippet! Pappans reaktion är ju dessutom riktigt rolig! Tryck nu på dela-knappen för att sätta ett leende på dina vänners läppar!