Underbart klipp: Bebisen stjäl schäferns godis – men hundens reaktion är det sötaste jag sett

Jag tror inte det finns något mer charmigt än väluppfostrade hundar!

Många gånger får man höra trista nyheter om vovvar som inte behandlats på rätt sätt under sina första år, vilket då kan leda till dåligt uppförande bland andra människor eller djur. Därför är det underbart att ibland få lyfta den totala motsatsen.

Att skaffa hund är verkligen inte för vem som helst. Man ska kunna ge den tid, kärlek och uppmärksamhet. Det är då det kan leda till mysiga och fantastiska relationer, för det finns ju faktiskt en anledning till att de kallas ”människans bästa vän”!

 

Det här klippet (nedan), som setts av över 7 miljoner människor, är ett helt underbart exempel på när en hunds uppfostran skett på ett lysande sett.

Stjäl hundens mat

Det värmer i alla fall mitt hjärta efter att man många gånger de senaste åren fått läsa om hussar och mattar som inte ger sina vovvar den uppmärksamhet som de förtjänar.

Det är då bebisen Ava som leker på golvet bredvid familjens schäfer Brano. Vovven har precis fått en godsak av husse, som filmar det hela. Plötsligt sticker dock flickan in handen och stjäl en del av hundens mat.

Bild: Youtube

Lite taskigt kan tyckas, men äsch – det ska snart leda till ett lysande bevis på den här vovvens mysiga relation med sina familjemedlemmar. För när hunden märker att en del av godiset försvunnit så noterar han också vem boven är.

En stor succé

Samtidigt som pappan säger åt Ava att ge tillbaka maten till schäfern så lägger sig Brano ner bakom flickan. Hon håller godiset i sin ena hand och vovven skulle enkelt kunna nafsa tag i det – men titta nu i stället på hans reaktion.

Snacka om väluppfostrad och mysig vovve! Jag blir alldeles varm i hjärtat och kan inte sluta le när jag ser detta. Pappan lade senare upp videon på internet och det blev omgående en succé!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/3lJ06QROBXs” /]

Snälla, tryck nu på DELA om du också älskar hundar!