Underbart klipp: Kvinnan kan inte hålla tillbaka skrattet – lyssna nu på reaktionen i vagnen

Nästan inget är så otroligt smittsamt som ett gott skratt. Du vet säkert vad jag menar! Många gånger räcker det att någon annan brister ut i garv för att man själv ska haka på – utan att ens veta vad man själv skrattar åt.

Men det finns ju egentligen inget negativt med det. Få känslor är härligare när man känner hur det liksom bubblar inom en – och det där gapskrattet bara måste få komma ut.

Det är i och för sig inte så lätt att hålla tillbaka det – och av någon underlig anledning blir man ju som mest mottaglig för skrattattacker när det passar sig som allra minst.

 

Det visar sig om inte annat i det här helt underbara klippet, som har setts av över 7 miljoner människor på Youtube. Videosnutten utspelar sig en riktigt trist, grå novemberdag. I en tunnelbanevagn i Tysklands huvudstad Berlin står en kvinna och tittar på något i mobilen.

Vi får anta att det är något kul hon ser på, för som från ingenstans börjar kvinnan plötsligt fnissa. Hon kämpar och kämpar för att hålla det inom sig – men det går till slut bara inte. Snart brister hon ut i ett högt, ljudligt skratt – och när hon väl har börjat går det ju inte att sluta!

Youtube

Men inte nog med det! För som du säkert kan ana vid det här laget, så kan inte heller resenärerna runt omkring heller hålla sig. En efter en brister de ut i rejäla skrattsalvor. Även de som följer spektaklet med de mest skeptiska blickar sitter snart där och viker sig av skratt!

Det är bara så himla underbart att se – och det är tydligt att något så litet som ett leende på läpparna är precis vad folk behöver emellanåt!

Även om klippet kanske kan kännas segt i början, så rekommenderar jag dig verkligen att hänga med till slutet. För ju längre det lider, desto svårare blir det att hålla sig själv – och när du har tittat hela vägen kan jag nästan lova att även du kommer sitta och garva!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/EeauvE1M7qc” /]

Gör nu dina vänner en tjänst och tryck på dela-knappen för att sprida skrattet vidare!