Ungdomsgäng trakasserar brandmän på viktigt uppdrag – se nu klockrena hämnden som alla hyllar

Varenda yrkesgrupp i samhället ska givetvis respekteras och behandlas på ett bra sätt. Vi är ju alla människor som gör så gott vi kan. Det tycker jag är en bra, vettig och fin grundsyn!

I synnerhet de personer som jobbar för att vi medborgare ska vara trygga och säkra tycker jag förtjänar en extra klapp på axeln med jämna mellanrum. Då syftar jag kanske främst på vårdpersonal, polis och räddningstjänst.

Många drömmer ju i unga år om att bli brandman – kanske framför allt pojkar, men många gånger stannar det i just en ambition. Att riskera livet för andra är självklart inte något man ska ta lätt på. Därför förtjänar de här hjältarna så klart all uppskattning som de kan få!

Något som därför gör mig ruskigt irriterad är när människor stör räddningspersonal i deras viktiga arbete. Till exempel när man inte låter polis komma fram till en viss plats, eller när sjukvårdare och brandmän bemöts med stenkastning.

Förtjänar en snyting

De som då agerar respektlöst förstör ju inte bara för de som är på plats för att jobba. De riskerar många gånger tryggheten, eller till och med livet, för en främmande individ som drabbats av olycka, eller varit med om en allvarlig händelse.

Människor som inte låter de här yrkesgrupperna sköta sitt viktiga jobb ostört, utan snarare motarbetar dem – det är sådana människor som jag skulle vilja ge en rejäl snyting.

Men det finns också andra, betydligt bättre metoder att ge tillbaka på!

Bildkälla: Youtube

I klippet längre ner är 2 brandmän ute på ett viktigt jobb. De står i en båt intill en bro och ska precis påbörja sitt arbete. Då börjar dock några tölpar till killar kasta snöbollar mot dem.

Nu hyllas kontringen

Även om det kanske mest låter som ett busigt och lättsamt hyss så märker man att det stör brandmännen – som träffas upprepade gånger.

Mannen på bilden har inget med den här händelsen att göra.

Då kommer den ena på ett briljant sätt att hämnas på – och för att garanterat få dem att sluta kasta. Hur han löser det ska ni får se själva, men miljontals människor på nätet har nu hyllat den geniala kontringen!

Ingen verkar tycka att de gjorde fel – och jag är helt enig.

Den roliga videosnutten har sammanlagt över 3 miljoner visningar!

Killarna fick sig en rejäl dusch – och därmed en dos av sin egen medicin! Tryck nu på DELA om du tycker att brandmannen gjorde helt rätt!