Världens keligaste hund: Mysiga klippet får miljontals människor att skratta högt

Hundar är helt underbara djur och genom åren har vi fått säkert tusentals exempel på varför de med god anledning kallas ”människans bästa vän”. De flesta vovvar är otroligt trofasta och lojala till sina ägare. Husse och matte står ofta otroligt högt i kurs!

Inte bara är de flesta hundarna busiga, lekfulla och glada – att mysiga och kela är många gånger den kanske mest populära aktiviteten. I synnerhet efter att man hållit igång en bra stund, eller behöver vila upp sig efter en lång, intensiv dag.

Vissa vovvar är tydligare än andra gällande att visa vad de vill, men den här siberian huskyn måste nog ta sig in på topplistan över världens mest mysglada vovvar!

 

Jag jag var liten och bodde hemma så hade vi en hund som hette Roffe. Han var en stor schäfer som nog egentligen var lite för bortskämd. Så är det nog dock i många hushåll – det är svårt att säga nej, eller bara ignorera, när man blir nerstirrad av de där vackra ögonen.

Samma sak upprepar sig

Det gäller speciellt när det är dags för mys. Många hundar är tydliga med att de vill bli klappade eller kliade, men kan visa det på helt olika sätt. Vissa kanske nöjer sig med vädjande blickar medan andra är lite mer rakt på sak.

Som den här siberian huskyn!

Youtube

Den söta vovven och hans matte har lagt sig i sängen för att ta igen sig en stund. Hon kliar sin hund, vilket han älskar över allt annat – men titta nu vad som händer när kvinnan i klippet slutar.

Samma sak upprepar sig varenda gång – och det här är nog en av världens mest bestämda och mysglada vovvar! Den här matten får inte ta en enda sekund ledigt, men vad gör det när man har en sådan där underbar pälsboll att ta hand om?

Youtube

Det här underbara klippet har redan fått tusentals människor att skratta. Det är svårt att få bort leendet på läpparna när man inser hur kelig den här vovven är!

Han nöjer sig inte med vädjande läten, utan använder till och med tassarna för att få mer klappar och kliande!

Vilken bestämd liten sötnos! Jag blir helt varm i hjärtat och kan inte sluta le! Tryck nu på dela-knappen om du också älskar hundar, så kan du skänka lite extra glädje till dina vänner!