Världsstjärna har konsert för 46 000 åskådare – men kolla nu i mitten när hårda vakten stjäl showen

När man lyssna på sin absoluta favoritmusik, så är det lätt att ryckas med i säng, takt och dans. Om andan faller sig på är det inte helt enkelt att hålla entusiasmen tillbaka, men det är samtidigt ofta kul att få släppa loss.

Vi kan aldrig få överflöd av glädje och lycka och i en värld med mycket hemskheter ska vi värna om positiva uttryckssätt. Det är i alla fall min bestämda åsikt – och nyligen fick vi ett helt underbart exempel på det här!

Det var under en konsert på Nya Zeeland med den omåttligt populära artisten Eminem, som sysslar med hiphop, som den underbara scenen utspelade sig. Arenan var helt full och det var fantastisk stämning bland de strax över 46 000 åskådarna på plats.

Står tysta och stela

Mitt under showen skulle dock en oväntad person stjäla uppmärksamhet från världsstjärnan uppe på scenen. Det var inte heller vem som helst, utan en av de hårda vakterna som stod och höll koll på publiken längst fram.

Den kvinnliga konsertarbetaren kunde inte dölja entusiasmen när – vad vi får anta – en av hennes favoritlåtar började spelas. De andra vakterna intill står tysta och stela, men den här damen går loss för fullt och verkar ha en underbar dag på jobbet!

Youtube

Det hela har nu uppmärksammats världen över – och konsertbolaget Red Badge Groups VD Andy Gollings säger, enligt sajten Stuff:

– Vi såg videon samma kväll, men både vi och andra på arenan var säkra på att hon kunde utföra sitt jobb och interagerade med publiken på ett positivt sätt. Vi uppmuntrar att man tar kontakt med åskådarna på ett glatt och tillmötesgående sätt.

Publiken var den största någonsin på Westpac Stadium – och man slog därmed tidigare rekordhållare som Robbie Williams och The Rolling Stones.

Även om jag inte är så mycket för hiphop så hade jag velat vara på samma konsert som den här vakten!

Visst är det underbart när människor kan bjuda på sig själva på det här viset? Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du sprida lite glädje till dina vänner i dag!