Mamma säger ”gå och lägg er” till sina pojkar – tvillingarnas kontring sprids nu över hela världen

Tvillingar är fantastiska. De har oftast så starka band att de kan kommunicera med varandra utan att säga någonting. Men när de väl pratar, så har de många gånger sitt eget hemliga språk.

Om man som förälder har tvillingar så innebär det att man får dubbelt – av allt. Dubbelt så roliga upptåg, dubbelt så mycket oreda och dubbelt så mycket frustration.

Det kanske mest frustrerande momentet under dagen när du har småbarn är när det är läggdags för ungarna. Så när den här mamman sa till sina småttingar att gå och lägga sig så anade hon nog att allt inte skulle gå som väntat.

I stället för att gnälla om ordet ”läggdags”, eller ”bedtime” på engelska, så rusar pojkarna in till sina sovrum. Deras underbara rutin har nu fascinerat föräldrar över hela världen!

Sa bara till dem

”Jag filmade det här för min släkt som bor långt bort, så att de kunde få se hur barnen växer och utvecklas. De har blivit ganska atletiska i ung ålder”, skriver mamman till klippet på Youtube.

Youtube

”Vi lärde dem aldrig det här. Men en dag sa jag till Zac och Chris, som är enäggstvillingar, att gå och lägga sig – och de bara gjorde det. De sprang till sängen och hoppade i.”

Youtube

Allt mamman gjorde var att säga till pojkarna att gå till sängs – och de gjorde det. Det var inte heller bara en engångsgrej – deras speciella rutin tillhör numera vardagen.

”Jag var chockad. Det här är pojkarnas favoritdel av dagen, när de på sitt egna atletiska lilla vis får hoppa ner i säng samtidigt – och se vem som kommer först”, skriver mamman.

Se nu klippet här nedan – det är både roligt och bedårande!

Undra vad den här mamman gjort för att förtjäna två tvillingpojkar som är så här enkla att få ner i säng. Kanske har hon något genialt knep att lära ut till oss andra föräldrar?

Dela nu vidare till den här underbara videon till dina vänner!