Pappan gör 1 välbekant ljud framför lille sonen – bebisens svar får mig att skratta så tårarna rinner

Om det är något som alltid får en på riktigt bra humör så är det att umgås med en glad bebis.

Trots att världen är så ny för dem så kan de faktiskt lära oss vuxna en hel del – som att det går att ha roligt åt de mest simpla sakerna. Annars gör småbarns nyfikenhet och kärlek att man alltid känner värme i deras närhet.

Det finns dessutom inget som är så smittsamt som ett härligt bebisskratt!

Vi har tidigare bland annat skrivit om ett litet tvillingpar som inte kan sluta skratta ihop – och överlag så går det att konstatera att det är få saker som får en på så bra humör som att titta eller lyssna på när andra har roligt. Skratt är ju det kanske mest smittsamma som finns!

Skrattar åt pappas ljud

Jag kan minnas flera gånger bara de senaste åren när man brutit ihop bara av att höra människor i ens närhet skratta åt något. Många gånger behöver man inte ens veta vad det hela kommer ifrån – glädje och fniss är ju så lätt att ta efter.

Därför blev jag på så makalöst bra humör av den här videon (nedan).

Den har setts av över 600 000 personer och jag skrattade så tårarna rann när jag kollade på klippet andra gången. Det slutar liksom aldrig att vara härligt!

Youtube

Det är en pappa som filmat när han gör ett välbekant ”bu”-ljud framför sin lille son Isaac. Pojken älskar när hans far gör olika, korta ljud – och tycker alltid att det är vansinnigt roligt. Simpelt, kan tyckas – men också så himla härligt!

De gångerna när pappa byter läten så brister pojken ut i ännu kraftigare skrattsalvor och jag tror att de flesta av er kommer att sitta med ett brett leende, eller skratta högt, när ni kollar in det här underbara klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Xn3f7YlivYo” /]

Skratt är nog det mest smittsamma som finns! Tryck nu på DELA för att skänka lite extra glädje till dina vänner i dag!