Charmigt klipp: Hundarna går in från rastgården när de hör sitt namn – men håll nu koll på vovven Echo

Hundar är fantastiska djur – och det är inte heller någon slump att de kallas människans bästa vän.

Vovvar har en otrolig förmåga att lära sig av sina hussar och mattar och skapar lätt starka band till personer i deras närhet.

Det finns ju inget bättre än att se glädjen hos sin fyrbenta vän när man kommer innanför dörren – och kärleken mellan hund och människa är verkligen svårslagen!

Kvinnan Laurie driver ett hunddagis i den amerikanska staden Yakima. Det har hon gjort under många år och trots att det inte är hennes egna vovvar, så lägger hon mycket tid på att hjälpa till med deras uppfostran och utveckling.

Precis så som det ska vara, men det kanske samtidigt är svårt att kräva som djurägare.

Charmig och underbar video

En av de delar som Laurie varit mest noggrann med är att hundarna hos henne ska kunna förstå vad de heter och reagera på tilltal. Därför har man på dagiset en daglig rutin när alla ska in från rastgården på baksidan.

Vovvarna ska vänta på att få sitt namn uppropat innan de har klartecken att lämna gården för att ta sig inåt. Alla 16 hundar har dessutom lärt sig det här – och i en charmig och underbar video (nedan) kan man se hur det vanligtvis går till när Laurie tar in sina ”elever”.

Youtube

Eller alla och alla … det finns en sötnos som ibland blir lite förvirrad. Hunden Echo har det djupt mänskliga draget att kunna sväva iväg i sina egna dagdrömmar, vilket ibland märks just när det är dags att gå in från rasten.

Så kolla nu in slutet på det här klippet! Det är helt bedårande och jag kan inte hålla mig för skratt. En sådan glad, charmig och fantastisk liten krabat! Jag blir helt varm i hjärtat och sitter med ett brett leende i hela ansiktet!

Visst är hundar underbara? Tryck nu på dela-knappen om du håller med! Det kommer garanterat dina vänner att uppskatta!