Gulligt klipp: Svartsjuka jättehunden – som nu värmer miljontals hjärtan

Hundar bär på fler känslor än vad många kan tro.

Just grand danois är enorma vovvar – som dessutom sitter inne på mängder av kärlek, omtanke och lekfullhet. Man ska givetvis respektera dem – dels för deras majestätiska storlek, dels för att de är fridfulla och känslofyllda varelser.

Kolla bara in bjässen i det här hjärtevärmande klippet!

Lindsey Heinz älskar hundar och hade redan två där hemma när hon bestämde sig för att adoptera en valp från ett hundhem. Den lille hanen hade haft en tuff start på livet, men skulle nu få komma till ett hushåll fyllt av kärlek.

Hade valpen i sin famn

Allt skulle dock inte gå helt smärtfritt. Bagira, Lindseys grand danois, är en enorm hund med ett enormt känsloregister. Hennes matte anade därför att det kunde uppstå en krock när en till vovve skulle få kärlek.

Därför satte Lindsey på sin kamera när hon stod i köket och klappade den lille valpen som låg i hennes varma famn. Efter några sekunder dyker Bagira upp och nosar lite försiktigt på den nya familjemedlemmen.

Youtube

Snart reser sig dessutom den gigantiska vovven upp på bakbenen – och då inser man hur stor hon faktiskt är. Grand danois kan bli runt två meter när de sträcker sig upp mot skyn – och det förklarar varför Lindsey plötsligt ser väldigt, väldigt liten ut i klippet.

”Du är så dramatisk”

Bagira är uppenbart avundsjuk på sin nya kompis, men samtidigt försiktig och varsam. Man kan höra när hon gnyr och söker uppmärksamhet.

– Jag kan klappa honom också. Allt handlar inte om dig, du är så dramatisk, säger Lindsey.

Youtube

Det hela är både gulligt, hjärtevärmande och lite roligt.

”Det här är så typiskt en grand danois. Jag vet eftersom jag växte upp med dem. De är stora bebisar, men harmlösa och timida. Vår betedde sig exakt likadant”, skriver en person till klippet som på Youtube fått över 1,2 miljoner visningar.

Kolla nu själv in det speciella och omtalade klippet!

Hundar är helt underbara! Tänk vad mycket känslor de bär på! Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!