Här är hundhalsbandet som ”översätter” skall till rena svordomar

Har du någon gång funderat över vad din hund egentligen vill med sina skall? Menar den något speciellt, är det ren frustration som bara måste ut – eller kan det helt enkelt vara så att din älskade vovve är lite ful i mun?

Ett nytt halsband låter din jycke ventilera vad som behöver sägas. Den udda uppfinningen ”översätter” nämligen skall till rena svordomar, skriver Ladbible.

Kanske inget för den känsligare hundägaren, men för oss andra låter det faktiskt otroligt lockande!

Bild: Public Domain Files

Jag tillhör de som försöker att inte svära för mycket, men det ska erkännas att det då och då kommer ut ett och annat ”fan” eller ”jävlar”. Många gånger kan man inte hjälpa det, men att vara ful i mun är väl inget att vara direkt stolt över.

Kostar cirka 750 kronor

Därför bör du nog tänka efter en extra gång innan du går ut på promenad med din hund om du väljer att skaffa halsbandet Cuss Collar till din älskade vovve. Den tillhörande högtalaren ”översätter” nämligen alla hundens skall till mänskliga svordomar (på engelska).

Bild: MSCHF/Cuss Collar

Lanseringen av läderhalsbandet, som har ett spänne i rostfritt stål, blev en dundersuccé. Trots att det kostar hela 60 pund, motsvarade cirka 750 kronor, så sålde det slut direkt – men om du inte lyckades få tag i ett, så behöver du inte sörja.

Det går nämligen att skriva upp sina kontaktuppgifter på Cuss Collars hemsida – och då får man en påminnelse när det finns nya halsband på lager.

Är inte skadligt för hunden

Företaget bakom produkten, MSCHF, är även noggranna med att poängtera att halsbandet inte vibrerar eller ger el-chocker, som en del annars verkar tro – och det bör inte heller användas för att få ens vovve att sluta skälla. Syftet är helt enkelt att det ska vara roligt – om man har lite fräck eller ”förbjuden” humor.

Bild: MSCHF/Cuss Collar

I ett klipp på Cuss Collars hemsida kan man se en video då ett par och deras hund får testa den unika produkten – och det blir minst sagt chockartad stämning i soffan när matte och husse får reda på vad deras vovve egentligen tänker.

Tryck nu på dela-knappen så att alla hundägare får nys om den här roliga nyheten, eller tagga en hundägare i kommentarsfältet på Facebook!

Hjälper du till att sprida det här så får vi kanske lite ärligare och mer frispråkiga hundpromenader i framtiden!