Här är julgranen för alla med busiga katter hemma

Första advent är här! Det innebär att vi äntligen får börja räkna ned till julen på allvar. Julen är många svenskars favorithögtid. Man får umgås med sina nära och kära, äta massor av god mat och dessutom får man ju presenter, det blir knappast bättre än så. Att pynta granen brukar ses som att julen officiellt är invigd och enligt traditionen sker detta dagen före julafton, den 23 december. Men nu för tiden så kan man pynta granen lite när man vill, den är ju så fin och glittrig där den står. Men för kattägare brukar pyntandet av granen också innebära en del huvudbry. De små missarna brukar få fnatt när de ser pyntet och inom kort är granen så gott som avklädd igen. Men nu finns en lösning som räddar julen för alla kattägare.

Det är sajten Ladbible som skriver om räddningen för alla kattägare i jul. Granen har bara kvistar på den övre halvan så att inga leksugna små kissekatter ska kunna leka med pyntet.

”Skänk julefrid åt din gran”

Den ”halva” granen finns till salu hos varuhuskedjan Argos och kostar 30 pund, vilket motsvarar ungefär 370 svenska kronor.
Enligt sajten så ”får granen julefrid och såväl både julgranskulor som glitter får vara ifred från nyfikna småbarn och lekfulla katt-tassar. Och om Tomten varit extra snäll så får det plats fler paket under granen istället för runt granen.”

Bildkälla: Argos

Enorm succé

För de som känner sig lite extra spexiga i jul så finns granen inte bara i grönt utan också i en vit ”snötäckt” version.

Bildkälla: Argos

Den fyndiga granen har snabbt gjort succé och har fått otroliga 4.8 av 5 i betyg från nöjda kunder.

Vilken dröm att ha en sådan här gran hemma, så får katterna busa runt med varandra istället för med julgranspyntet.

Tryck nu på dela-knappen så att dina kattägande vänner också får se den här underbara uppfinningen!