Husse slutar plötsligt gosa med kattungen – missens kontring får nu tusentals att skratta högt

Jag tror faktiskt inte det finns något sötare än kattungar. Visst, sådant där kan väl diskuteras i evigheter, men ni förstår nog min poäng. De är ofta så gulliga att det nästan gör ont i hela kroppen bara av att titta på hur de tar sig an livet och lär sig nya saker.

Om det är något som är svårt så är det att stå emot när en liten jamande misse vill ha din uppmärksamhet. Ett ”mjau” är kopiöst svårt att motstå och man vill ju bara ta upp dem och gosa loss.

Främst husdjur har en otrolig förmåga att väcka starka känslor hos oss människor och de lyckas ofta knyta starka band till sina familjer. Inte konstigt att det är så populärt att ha en liten sötnos där hemma!

Katter är smartare än man kan tro. För en tid sedan skrev vi om en misse som reagerade på ett otroligt kul sätt efter att husse installerat en kattlucka – och de är mästare på att få oss att vilja pyssla om dem och ge dem precis vad de verkar vilja ha.

Jag skämmer själv bort min och fruns katt alldeles för mycket, men det är så fasligt svårt att låta bli när de där otroligt fina ögonen tittar på en och då vill man ju bara inte göra den där sötnosen besviken.

Bestämd liten kattunge

En annan katt som verkligen hade koll på hur hon skulle få exakt den uppmärksamhet som hon ville ha är den lilla damen i detta klippet (nedan). Kattungen heter Daisy och det bästa hon vet är att bli hållen på, bli klappad och få leka.

I videosnutten filmar matte när husse gosar med deras katt, men sedan sätter han ner henne på deras säng. Då börjar missen omedelbart jama. Hon slutar inte förrän husse lägger händerna runt henne igen och det spelar ingen roll hur många gånger det upprepar sig.

Den här lilla bestämda gosen vet verkligen hur hon ska få husses uppmärksamhet och även om man i klippet skojar lite med Daisy så blir det i slutet väldigt tydligt vilket kärleksfullt och mysigt hem detta är för en liten katt.

Jag fick ett stort leende på läpparna av detta klippet! Kolla nu in det du med!

Jag tycker att detta klippet är helt underbart! Vilken bestämd liten misse! Tryck nu på dela-knappen om du också fick ett leende på läpparna, så kan du sprida en dos extra glädje till dina vänner i dag!