Matte lägger kula under 1 av kopparna och blandar runt – kattens svar liknar inget du tidigare sett

Katter är helt underbara djur som kan vara både otroligt mysiga och roligt fartfyllda. Det är sällan tråkigt när man har en misse i huset. De har alla olika personligheter som man som husse eller matte snabbt lär sig känna igen och ens katt blir lätt som en riktigt bra kompis.

Vi hade 2 katter när jag växte upp hemma hos mor och far. De hette Tarzan och Mira. Även om de inte finns med oss längre så har jag bara underbara minnen från tiden med de där pälsbollarna. Lekfulla, glada och sällskapliga djur är något av det bästa som finns!

Det finns givetvis en anledning till att kattägare nästan alltid kommer otroligt nära sina husdjur! De är lojala, intelligenta och mysiga. Många gånger underskattar man dock deras förmåga att lära sig och ta efter saker.

Genom åren har vi fått se prov på massvis av intelligenta djur som verkligen överträffar våra förväntningar på dem. Bland annat en misse som reagerade på ett lite oväntat sätt när husse hade installerat en kattlucka.

Katten besegrar mig

Sötnosen i det här charmiga klippet (nedan) är en mästare på att förstå sig på trolleri och olika kluringar. En riktig liten Einstein, helt enkelt.

Hans favoritlek är den där klassiska, som många människor har svårt att lösa, när man lägger något under en av flera koppar och sedan ”blandar” dem under högt tempo, så att ögonen har svårt att följa vart föremålet tar vägen.

Men kolla nu hur den här katten klarar av det! Jag ska erkänna att jag själv tappade bort mig i den här videosnutten, för matte blandar runt de där kopparna i riktigt högt tempo!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/hiyrzrI07LQ” /]

Missen klarar alla test – även när svårighetsgraden ökas på! Helt otroligt – han fick faktiskt fler rätt än mig!

Visst är den här söta katten duktig? Tryck gärna på dela-knappen om du håller med, så att fler kan få ta del av detta härliga klippet!