Matte ska klippa hundens klor – kontringen får mig att skratta så tårarna rinner

Alla vi som haft småbarn fick snabbt lära oss att de är mästare på att lura oss vuxna.

De anpassar situationen utefter vad de vill, hoppas och önskar. Ska man iväg på något trist kan det ta timmar att knyta skorna och ta på sig jackan – men är det däremot något kul på gång flyger plaggen på.

De är riktiga små snillen som vi många gånger underskattar. Frågan är om samma sak gäller med djur? Kan de konsten att manipulera och lura oss människor?

Ibland är det kanske så, men framför allt kan de försöka få sin vilja igenom på alla tänkbara sätt.

Det är det här underbara klippet (nedan) ett lysande bevis på!

Barn och djur kan många gånger ha liknande taktiker för att vinna diskussioner mot oss vuxna. Framför allt hundar är mästare på att få sin vilja igenom – och när de finner sig i jobbiga situationer som att pälsen ska fräschas till eller att tassarna ska fixas, så finns det nästan ingen hejd på kreativiteten.

En oväntad kontring

Kolla bara in den här pittbullen. Hon avskyr när klorna ska klippas och tänker göra precis vad som helst för att slippa – trots att matte bara gör det för hundens bästa. Det är ju givetvis något som behöver göras då och då.

Bild: Youtube

I klippet (nedan) håller matte upp handen för att vovven ska lägga tassen i den. I andra handen så håller hon den läskiga klipparen. Något som pitbullen självfallet har koll på.

I stället för att bara ge upp och få det överstökat, så bestämmer sig den söta hunden för att ta det ett steg längre med en oväntad kontring.

Hon låtsas svimma, helt enkelt.

Bild: Youtube

Jag kan inte sluta skratta åt den här vovvens klockrena påhitt. Hundar är verkligen underbara och man vet aldrig vad som ska hända med en fyrbent vän i närheten.

Bild: Youtube

Kolla nu själv in klippet nedan – inte undra på att det väckt skratt och jubel hos tiotusentals människor på nätet.

Hundar är ju helt underbara! Tryck nu på dela-knappen om du håller med!