Pojken ”attackeras” av oväntad gäst på stranden – nu har klockrena klippet setts av flera miljoner

.

Något av det härligaste som finns är oväntade möten mellan människor och djur. Speciellt när det sker ute i det vilda, i djurens naturliga miljö – och när det inte är påtvingat som i djurparker.

Så länge varelser är vänliga och respekterar varandra så brukar det kunna både hjärtevärmande och kul – speciellt om sammankomsterna fångas på film, så att resten av världen kan få ta del av myset!

Så var det för en mamma och hennes son när de en dag satt och tog det lugnt på stranden. Då skulle plötsligt en oväntad gäst dyka upp från skogen bakom – och det blev sannerligen ett minne för livet.

Aldrig sett nått liknande

Familjen blev först lite rädd när man såg att en hjort närmade sig, men det visade sig att den här krabaten var otroligt vänlig – och myssugen. Pojken Miles och hans nya djurvän verkade bli kompisar direkt – och mamman, som snabbt fick upp sin kamera, kan inte dölja sin entusiasm bakom kameran.

Youtube

Inte så konstigt – ingen jag visat här för har sett något liknande! Jag sitter med ett brett leende när jag ser hur grabben nästan måste hejda hjorten från att bli alltför närgången.

Vilket underbart ögonblick!

Vilket underbart möte! Tryck nu på DELA om du håller med, så att även dina vänner kan få se det här klippet!