Sofias nya pojkvän tål inte hennes kaniner – unika lösningen är en ren och skär dröm för alla husdjur

Att bry sig väldigt mycket om sitt husdjur är ingenting konstigt. Många gånger kan man gå väl långt med att göra det där lilla extra för sina älskade husdjur.

Små lektorn, sovdynor och annat är inga konstigheter att hitta i ett hem där det finns husdjur.

Men Sofia Homa, 23, har tagit det hela ännu ett steg längre – hennes kaniner Skutt och Daisy har fått en egen lägenhet, skriver Expressen.

Daisy och Skutt är två kaniner som minst sagt lever ett liv i sus och dus som skulle göra andra kaniner gröna av avund. De har nämligen en egen lägenhet i Borås.

20 kvadratmeter stor

Lägenheten är en etta på 20 kvadratmeter och ligger ungefär två minuter från matte Sofias egen lägenhet.

Anledningen till att Daisy och Skutt får husera i en egen lägenhet har en ganska enkel förklaring.

Sofias sambo är väldigt allergisk och då fungerade det tyvärr inte att ha Skutt och Daisy kvar i lägenheten.

– Vi testade att ha dem här hemma, och vi har haft dem hos vänner för att göra det lättare. Men det fungerade inte och då skaffade vi den andra lägenheten så att de kunde bo ihop där, säger Sofia till Expressen.

Sover med dem

Trots att kaninerna har eget boende får de ändå mycket uppvaktning av matte.

Minst två gånger om dagen går Sofia dit och matar kaninerna och det händer ganska ofta att Sofia sover över hos sina älskade kaniner.

Sofia har fått en del reaktioner på att ha eget boende till kaninerna men tar det hela med ro.

– Vissa tänker att det kan vara dåligt för kaninerna, att jag glömmer bort dem och att de inte får lika mycket uppmärksamhet, men det är likadant som att ha kaniner som utekaniner utomhus i bur. Det är som hästar som har ett stall. Jag ser inte problemet, säger Sofia till Expressen.

Letar efter hus

Den lyxiga lösningen är dock bara tillfällig då paret letar efter ett hus att köpa, där tanken är att både kaniner och sambo ska kunna leva en allergifri tillvaro då sambon ska få nya allergitabletter till sommaren.

Tänk vilken drömtillvaro för Daisy och Skutt! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se de här kaninernas lyxiga tillvaro!