Valpen släpper plötsligt kraftfull fis – nu har underbara klippet setts av över 2 miljoner

Att släppa väder emellanåt gör alla jordens varelser på lite olika sätt. För oss människor har pruttandet blivit lite tabubelagt då det ofta kan lukta rejält illa efter en brakare.

När man väl får släppa loss kan det kännas väldigt befriande, så länge inga andra människor är i närheten.

Som sagt sker pruttande även i djurriket, alla vi som någon gång har ägt en hund har nog känt den inte helt angenäma doften när vovven släpper sig.

Skillnaden är dock att man dom djur inte är riktigt lika försiktig med var och när man fiser loss!

 

Att känna sin egen pruttlukt är sällan en trevlig upplevelse, även om den självklart är att föredra framför någon annans lukt. Detsamma gäller tydligen våra bästa vänner, nämligen hundarna.

Tar det lugnt i soffan

Valpen Lucky är sju månader gammal och har inte riktigt lärt sig så himla mycket om livet ännu, även om hans nyfikenhet kommer att göra honom nog så vis och erfaren tids nog.

En dag låg Lucky, som vilken hund som helst, hemma på sofflocket och tog det lite lugnt. Matte sitter bredvid med kameran och filmar sin älskade vovve.

Plötsligt hörs det bekanta pipljudet av en liten fis som slinker ur Lucky, som i sin tur blir ytterst förvånad.

Efter några sekunder inser Lucky att det luktar något som inte riktigt känns igen och bestämmer sig för att ta reda på vad det är.

Två miljoner skrattar

Matte var bussig nog att ladda upp klippet på nätet och det har nu setts av över två miljoner människor som alla skrattat gott och igenkännande åt valpens underbara reaktion.

Se hela klippet här nedanför!

Vilken underbar vovve! Tryck nu på dela-knappen så att dina vänner också får se det här härliga klippet!