Valpens oväntade reaktion på prutten är helt hysterisk, nu har 2 miljoner sett det underbara klippet

Vi har alla varit i situationen att det trycker på rejält inifrån och man vet att enda sättet för att bli av med obehagskänslan är att lägga en rejäl brakare. Att släppa väder kan vara riktigt befriande, men det gäller att välja sina tillfällen.

Det känns som att man får som mest gaser vid de mest opassande tillfällena. Då gäller det att kämpa för att hålla fisen inne. Annars kan det bli både pinsamt och jobbigt. Ingen vill ju ta på sig att man förpestat luften för sin omgivning.

I djurriket är man dock vanligtvis inte lika försiktiga och pryda med sådant här!

Nyligen skrev vi om en flodhäst som lade av världens kanske högsta prutt – och nu ska det handla om en hund som fick nog av sina egna fisar. Nu kanske du funderar på varför du har klickat dig in på en artikel om brakare, men glöm då inte att ett gott skratt förlänger livet!

Vilar på soffan

Det här klippet (nedan) tror jag kommer att ge dig dagens skrattdos! Jag tycker i alla fall att det är helt underbart! Möt nu Lucky, en 7 månader gammal valp som är nyfiken och sprallig av sig. Hon är dessutom lite busig och ofta fylld av energi.

Youtube

Men just den här stunden ligger valpen och tar det lugnt på soffan medan matte sitter bredvid och filmar sin sötnos. Plötsligt hör man ett litet pip som vittnar om att hunden passat på att släppa på trycket. Kvinnan bakom kameran börjar fnissa lite lätt när hon ser förvåningen i valpens ansikte.

Nyfiken som hon är bestämmer sig dock valpen för att ta sig en liten sniff för att förstå vad det egentligen är som pågår. Då märker dock vovven att det var ett rejält misstag – puh!

Reaktionen säger verkligen det mesta!

Över 2 miljoner har charmats av – och skrattat åt – detta underbara klippet! Kolla in det du med!

Snåla inte nu, DELA vidare till dina vänner om du fick dig ett skratt!