2 busfrön avslöjar snuskgubbens hemlighet – 1 timme senare får det oanade konsekvenser

Barn är många gånger smartare än man tror. I och med att de är så unga och oerfarna så är det lätt att underskatta deras intelligens och snabbtänkthet. Den niten har jag själv gått på ett antal gånger.

Den här roliga historien handlar lite om det där. Somliga gånger kanske barn rentav är bättre på att utnyttja vissa situationer än vad vi vuxna är. De får oss lätt att känna oss skyldiga – och jag vet inte hur många gånger mina ungar utövat utpressning för att få extra lördagsgodis.

Men det där är också lite av deras charm och i alla fall inget stort problem i vår familj. Det är snarare något man kan skratta åt så här i efterhand.

Men nu åter till den här fräckisen, som gav mig ett gapskratt på slutet!

Det var 2 pojkar som en dag kom hem till sin mamma med en 200-kronorssedel och en 500-kronorssedel.

– Var tusan har ni fått så mycket pengar ifrån? undrar mamman upprört.

– Vi stod utanför den lokala bordellen, svarade ena sonen. Då kom en farbror ut och vi sa till honom att vi förstod vad han hade gjort där inne. Då gav han oss 200 kronor för att hålla tyst.

– Fy skäms, sa mamman. Men ni har ju 500 kronor till?

PxHere

– Ja, fortsatte den andre pojken. Sedan följde vi efter farbrorn hem och precis innan han skulle gå innanför dörren rusade vi fram och sa att vi nu även visste var han bodde. Då gav han oss 500 kronor för att inte säga något.

– Så förskräckligt ni beter er, rasade mamman. Det här är en synd. Nu går ni genast till kyrkan och biktar er!

Shutterstock

Sönerna gör som mamman sa, men en timme senare kommer de hem igen – nu med 1 000 kronor i handen på ena pojken.

– Hur har ni fått tag i de där pengarna nu då? sa hon irriterat.

– Jo, svarade ena sonen. Nu vet vi var farbrorn jobbar…

Barn är ju för härliga och jag skrattade högt åt slutet! Snåla inte nu, DELA vidare för att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!