81-åring går med i nudistklubb – då avslöjas konstiga regeln som ger gubben total panik

Ibland kan jag tycka det är så himla skönt att ta en paus från vardagen och bara få skratta rakt ut åt en bra fräckis.

Fräckisar är alltid oväntade på slutet och handlar ofta om något lite förbjudet vilket gör det extra roligt.

Jag har ingen aning om ni hört den här fräckisen förut, men jag log brett när jag läste – och därför kan jag inte låta bli att dela den mer er. Ett gott skratt förlänger ju livet och delad glädje är dubbel glädje!

Harry var en 81-årjg man som kände att kärlekslivet strandat något, så han bestämde sig för att bli medlem i en nudistklubb för att pröva lyckan där.

”Vill du mig något?”

Sagt och gjort, Harry klev in på nudistklubben och klädde av sig. Som Gud skapat honom tittade han runt lite på klubben. Plötsligt uppenbarar sig en ung, supersexig kvinna utan en tråd på kroppen.

Harry reagerar med att få ett präktigt stånd, något som inte undgår kvinnan.
– Vill du mig något? frågar hon.
– Nej, alltså jag är ny medlem här och kom precis hit, stammade Harry.
– Om du är ny så kanske du inte lärt dig alla regler ännu, men ditt stånd betyder att du kallar på mig och vill ha sex med mig, svarar kvinnan och lägger sig ned.

Harry vill inte bryta mot reglerna vid sitt första besök så han skrider till verket. Efter att de haft sex skiljs de åt, och Harry beger sig till bastun. Precis när han sätter sig ned råkar han släppa ifrån sig en fjärt.

Rusar till receptionen

Då kliver en riktigt vältränad, stor man fram till Harry och synar honom uppifrån och ned.
– Vill du mig något? frågar muskelberget.
– Nej, alltså jag är ny medlem här och kom precis hit, stammade Harry.
– Om du är ny så kanske du inte lärt dig alla regler ännu, men din fjärt betyder att du kallar på mig och vill ha sex med mig, svarar mannen.

”Men du har ju precis börjat”

Utan att Heny kan göra något så kliver den enorme mannen fram till Henry, böjer honom framåt och har sex med honom. Efteråt springer Henry snabbt till receptionen för att avsluta sitt medlemskap.

– Men va?! Du har ju precis börjat hos oss, du kan omöjligt ha hunnit upptäcka allt vi har att erbjuda ännu, säger den förvånade receptionisten. Men Henry är bestämd i sitt svar.
– Du, jag är 81 år gammal! Jag får stånd en gång i månaden, men jag fjärtar 25 gånger om dagen. NEJ tack!

Jag skrattade så tårarna sprutade åt den här historien! Tryck på dela-knappen och bjud dina vänner på ett gott fräckis-skratt i dag!