Dagens fräckis: Hemligheten avslöjas mitt under parets sexakt

Det finns nog inget härligare än att få skratta rakt ut. Allra helst i god vänners sällskap, men jag kan ibland komma på mig själv med att tokgarva även på egen hand. Ni vet om man sitter själv hemma och kommer över något kul – då finns det ingen anledning att hålla det tillbaka. Då slipper man ju dessutom att ta hänsyn till andra!

Något som alltid får mig på väldigt bra humör är roliga historier. Själv föredrar jag fräckisar som känns lite förbjudna – gärna med ett lite oväntat slut. Då är det alltid svårt att sluta skratta!

Den här fräckisen drog en kollega för mig tidigare i veckan och jag måste erkänna att den här helt klockren. Jag tror att jag hört den någon gång innan, kanske för 10 år sedan, men snacka om att den håller ännu! Jag börjar skratta bara jag tänker på sista kommentaren!

Nu hoppas jag att även du ska bjudas på ett gott skratt!

Paret hade nu varit gifta i 20 år efter att de tidigt i livet funnit tycke för varandra. De var en lycklig familj. Allt var helt normalt och som det skulle, förutom att maken alltid insisterade på att ha ljuset släckt när de skulle ha sex.

Frun hade alltid tyckt att det här var lite konstigt. Hon hade sina teorier om att maken kanske skämdes för sin penis eller så, men i och med att hon älskade honom så mycket så gjorde hon ingen stor sak av det hela. Ville han ha det mörkt, så kunde hon absolut gå med på det. Med tiden hade hon ju dessutom vant sig.

En extra bonus var att deras sex alltid var riktigt bra – och det kändes verkligen som att maken var välutrustad och visste vad han gjorde med utrustningen ”där nere”.

Kalsongerna på

Men så en kväll så tog nyfikenheten överhanden. Mitt under sexakten så riktade frun lampan ner mot själva penetrationen och slog på lyset. Då såg hon att maken hade sina kalsonger på – och en stor, rosa dildo i högerhanden som han ”jobbade med”.

Det blev några sekunders tystnad, sedan utbrast frun med rasande ton:

– Din jävla skitstövel! Det är alltså så här du hållit på i alla dessa år! Du har allt en hel del att förklara!

Maken satte sig upp i sängen och svarade lugnt:

– Visst, jag det ska jag göra – men börja du med att förklara de 5 barnen…

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt av denna fräckisen!