Fräckis: 3 nunnor börjar dra i prästens snopp – men INGEN är beredd på den här vändningen

En klassisk fräckis av modell större kan liva upp de flesta gråa måndagar. Därför tänkte jag dela med mig av den här historien som jag inte hört förut i alla fall, och som gav mig ett riktigt gott skratt. Den här fiktiva, roliga historian tar sin början i en kyrka, där två präster skulle duscha efter ett arbetspass.

De började klä av sig och klev in i duschrummet innan en av dem sa till den andre:

– Jag har ingen tvål, har du?

Den andre prästen tittade i sin väska, men där fanns ingen tvål. Han visste dock att han hade tvål på sitt rum, och bestämde sig för att traska dit utan kläder. Eftersom det var sent på eftermiddagen antog han att det inte var någon kvar i kyrkan.

Han kom fram till sitt arbetsrum och hittade två stycken tvålar och skyndade snabbt tillbaka. Men halvvägs tillbaka i korridoren ser han tre nunnor. De kommer närmare… Han ser sig omkring, men har ingenstans att ta vägen.

Då tar han till ett sista desperat försök för att undvika att bli avslöjad…

Han ställer sig intill väggen. Blickstilla står han där som en staty – spritt språngande näck – när nunnorna närmar sig. Plötsligt stannar de till.

Foto: Shutterstock

De studerar noga ”statyn”. Tycker att den känns ovanligt verklighetstrogen… En av nunnorna sträcker ut handen – och drar i hans snopp.

Då tappar prästen tvålen i chock.

– Åhå, nejmen titta. Det är ju en tvålautomat! utbrister nunnan intill.

Hon bestämmer sig för att testa om det stämmer själv, så hon drar också i prästens snopp så att han tappar den andra tvålen. Då vill också den tredje nunnan testa. Hon drar en, två, tre, fyra gånger. Men inget händer. Hon försöker några gånger till. Sen utbrister hon:

– Titta flickor, flytande handtvål!

Var inte snål nu, DELA artikeln vidare till dina vänner om du också fick dig ett gott skratt så här i början på veckan ?